Copied
 
 
Formål
Formål
Fondens formål er efter bestyrelsens nærmere bestemmelse at yde støtte til samfundsgavnlige, kulturelle eller sociale formål, herunder ikke mindst støtte til Den gamle By, Danmarks Købstadsmuseum og Gammel Estrup, Danmarks Herregårdsmuseum. Støtte kan også ydes til forskning og publikationer, behandlende emner indenfor de her i paragraffen nævnte formål Yderligere kan der ydes støtte med henblik på at give dygtig ungdom mulighed for uddannelse og/eller selvstændig etablering, alt i overensstemmelse med stifterens skitserede retningslinier. Den oprindelige fonds midler - de ovenfor i § 1, stk. 3 omtalte 500.000 kr m.v. - udgør en afdeling for sig (fondens afd.I) Disse bestemt afgrænsede midler kan desuden bruges til at yde hjælp og støtte til funktionærer og arbejdere eller andre, der gennem en årrække har været knyttet til stifterens virksomheder, at yde støtte til descendenter efter stifteren og dennes ægtefælle og/eller til ægtefæller af descendenter eller til andre personer, der ved slægtsbånd er eller måtte blive knyttet til stifteren eller dennes ægtefælle eller deres fælles descendenter. Det er stifterens ønske, at de forskellige grene af descendens i det store og hele tilgodeses ligeligt. Af fondens formål har intet forret for de andre og bestyrelsen afgør, hvilket af formålene der skal tilgodeses, alt under hensyntagen til fondens afdelingers virkeområder og selvstændig kapitalgrundlag. Enhver udbetaling og støtte fra fondens afd. I skal være modtagerens særeje.
Sidst opdateret den 26.01.2021 og angivet som gældende fra 09.12.2020 (1227 dage).
HistorikStartStop
Fondens formål er efter bestyrelsens nærmere bestemmelse at yde støtte til samfundsgavnlige, kulturelle eller sociale formål, herunder ikke mindst støtte til Den gamle By, Danmarks Købstadsmuseum og Gammel Estrup, Danmarks Herregårdsmuseum. Støtte kan også ydes til forskning og publikationer, behandlende emner indenfor de her i paragraffen nævnte formål Yderligere kan der ydes støtte med henblik på at give dygtig ungdom mulighed for uddannelse og/eller selvstændig etablering, alt i overensstemmelse med stifterens skitserede retningslinier. Den oprindelige fonds midler - de ovenfor i § 1, stk. 3 omtalte 500.000 kr m.v. - udgør en afdeling for sig (fondens afd.I) Disse bestemt afgrænsede midler kan desuden bruges til at yde hjælp og støtte til funktionærer og arbejdere eller andre, der gennem en årrække har været knyttet til stifterens virksomheder, at yde støtte til descendenter efter stifteren og dennes ægtefælle og/eller til ægtefæller af descendenter eller til andre personer, der ved slægtsbånd er eller måtte blive knyttet til stifteren eller dennes ægtefælle eller deres fælles descendenter. Det er stifterens ønske, at de forskellige grene af descendens i det store og hele tilgodeses ligeligt. Af fondens formål har intet forret for de andre og bestyrelsen afgør, hvilket af formålene der skal tilgodeses, alt under hensyntagen til fondens afdelingers virkeområder og selvstændig kapitalgrundlag. Enhver udbetaling og støtte fra fondens afd. I skal være modtagerens særeje09.12.2020
Fondens formål er efter bestyrelsens nærmere bestemmelse at yde støtte til samfundsgavnlige, kulturelle eller sociale formål, herunder ikke mindst støtte til Købstadsmuseet Den gamle By og Gammel Estrup, Jyllands Herregårdsmuseum. Støtte kan også ydes til forskning og publikationer, behandlende emner indenfor de her i paragraffen nævnte formål Yderligere kan der ydes støtte med henblik på at give dygtig ungdom mulighed for uddannelse og/eller selvstændig etablering, alt i overensstemmelse med stifterens skitserede retningslinier. Den oprindelige fonds midler - de ovenfor i § 1, stk. 3 omtalte 500.000 kr m.v. - udgør en afdeling for sig (fondens afd.I) Disse bestemt afgrænsede midler kan desuden bruges til at yde hjælp og støtte til funktionærer og arbejdere eller andre, der gennem en årrække har været knyttet til stifterens virksomheder, at yde støtte til descendenter efter stifteren og dennes ægtefælle og/eller til ægtefæller af descendenter eller til andre personer, der ved slægtsbånd er eller måtte blive knyttet til stifteren eller dennes ægtefælle eller deres fælles descendenter. Det er stifterens ønske, at de forskellige grene af descendens i det store og hele tilgodeses ligeligt. Af fondens formål har intet forret for de andre og bestyrelsen afgør, hvilket af formålene der skal tilgodeses, alt under hensyntagen til fondens afdelingers virkeområder og selvstændig kapitalgrundlag. Enhver udbetaling og støtte fra fondens afd. I skal være modtagerens særeje01.04.199308.12.2020
Status
Virksomhedsstatus
NORMAL.
Sidst opdateret den 09.02.2015 og angivet som gældende fra 22.08.1989 (12659 dage).
Ingen historik.
Branche
Branche
Foreninger, legater og fonde med sygdomsbekæmpende, sociale og velgørende formål (889910).
Sidst opdateret den 20.12.2007 og angivet som gældende fra 01.01.2008 (5953 dage).
HistorikStartStop
Foreninger, legater og fonde med sygdomsbekæmpende, sociale og velgørende formål (889910)01.01.2008
Legater og fonde med velgørende formål (853260)01.01.190131.12.2007
Revision
Revisionfravalgt
false.
Sidst opdateret den 11.03.2015 og angivet som gældende fra 22.08.1989 (12659 dage).
Ingen historik.
Revisor
Revisor
BEIERHOLM, STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB
Sidst opdateret den 21.05.2016 og angivet som gældende fra 18.05.2016 (2893 dage).
Form
Virksomhedsform
100.
Sidst opdateret den 05.11.2013 og angivet som gældende fra 22.08.1989 (12659 dage).
HistorikStartStop
10022.08.1989
9001.01.190121.08.1989
Kontakt
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Telefon
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Navne
Tegningsregel
Tegningsregel
Fonden tegnes i normale forretningsmæssige anliggender af formanden og to bestyrelsesmedlemmer. Ved eventuelle dispositioner over fast ejendom eller aktier i de af C.A.C. Fonden ejede virksomheder tegnes fonden af den samlede bestyrelse.
Sidst opdateret den 09.02.2015 og angivet som gældende fra 01.04.1993 (11341 dage).
Fortolkning (3 tegningsmuligheder)
i normale forretningsmæssige anliggender formanden og 2 bestyrelsesmedlemmer
ved eventuelle dispositioner over fast ejendom eller aktier i
fonden ejede virksomheder tegnes fonden bestyrelsen
Ingen historik.
Ansatte
19.04.2024
Kapital
19.04.2024
Fra årsrapport
Type af revisorbistand:Revisionspåtegning
Navn på revisionsvirksomhed:Beierholm
Revisionsvirksomhedens CVR-nr.:32895468
Beskrivelse af revisor:Statsaut. revisor
Virksomhedens regnskabsklasse:Regnskabsklasse C, stor virksomhed
Grundlag for konklusion (revision):Vi har udført vores revision i overensstemmelse med internationale standarder om revision og de yderligere krav, der er gældende i Danmark. Vores ansvar ifølge disse standarder og krav er nærmere beskrevet i revisionspåtegningens afsnit ”Revisors ansvar for revisionen af koncernregnskabet og årsregnskabet”. Vi er uafhængige af koncernen og fonden i overensstemmelse med International Ethics Standards Board for Accountants’ internationale retningslinjer for revisorers etiske adfærd (IESBA Code) og de yderligere etiske krav, der er gældende i Danmark, ligesom vi har opfyldt vores øvrige etiske forpligtelser i henhold til disse krav og IESBA Code. Det er vores opfattelse, at det opnåede revisionsbevis er tilstrækkeligt og egnet som grundlag for vores konklusion.
Konklusion (revision):Det er vores opfattelse, at koncernregnskabet og årsregnskabet giver et retvisende billede af koncernens og fondens aktiver, passiver og finansielle stilling pr. 31. 12. 22 samt af resultatet af koncernens og fondens aktiviteter samt pengestrømme for koncernen for regnskabsåret 01. 01. 22 - 31. 12. 22 i overensstemmelse med årsregnskabsloven.
Udtalelse om ledelsesberetningen (revision):Ledelsen er ansvarlig for ledelsesberetningen. Vores konklusion om koncernregnskabet og årsregnskabet omfatter ikke ledelsesberetningen, og vi udtrykker ingen form for konklusion med sikkerhed om ledelsesberetningen. I tilknytning til vores revision af koncernregnskabet og årsregnskabet er det vores ansvar at læse ledelsesberetningen og i den forbindelse overveje, om ledelsesberetningen er væsentligt inkonsistent med koncernregnskabet eller årsregnskabet eller vores viden opnået ved revisionen eller på anden måde synes at indeholde væsentlig fejlinformation. Vores ansvar er derudover at overveje, om ledelsesberetningen indeholder krævede oplysninger i henhold til årsregnskabsloven. Baseret på det udførte arbejde er det vores opfattelse, at ledelsesberetningen er i overensstemmelse med koncernregnskabet og årsregnskabet og er udarbejdet i overensstemmelse med årsregnskabslovens krav. Vi har ikke fundet væsentlig fejlinformation i ledelsesberetningen.
Bibranche
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Børsnoteret
19.04.2024
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Hjemmeside
19.04.2024
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.