Copied
 
Persondatapolitik

Følgende Persondatapolitik er pr. 2 juli 2020 gældende hos Profiler ApS.

Indledning

Denne politik (herefter "Politikken") beskriver, hvordan Profiler ApS (herefter "os", "vi" eller "vores") i.h.t. databeskyttelsesforordningen registrerer personoplysninger om dig som bruger når du tilmelder dig på Profilers hjemmeside. Profiler er derudover omfattet af databeskyttelsesforordningens anvendelsesområde når det kommer til at indsamle, videreformidle og bearbejde oplysninger fra offentlige tilgængelige registre. Det er Profilers ansvar, at de personoplysninger der behandles, er korrekte og ajourførte. Når du afgiver dine personoplysninger til os, giver du udtrykkeligt samtykke til, at denne Politik finder anvendelse. Denne Privatlivspolitik kan løbende blive opdateret. Øverst i dette afsnit vil det fremgå, hvornår privatlivspolitikken er trådt i kraft.

Indsigelser

En registreret har til enhver tid ret til, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 21, stk. 1, at gøre indsigelse mod vores behandling af personoplysninger. Der gøres dog opmærksom på, at det er lovligt at indsamle, registrere, bearbejde og videregive personoplysninger, der er indhentet fra offentligt tilgængelige registre (jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f), og at der skal være helt særlige grunde før en indsigelse er berettiget. Kun i tilfælde af en berettiget indsigelse kan Profiler slette de pågældende oplysninger.

Kontakt Profiler hvis du har indsigelser til, hvordan vi omgås dine data alternativt kontakt Datatilsynet.

Hvilke oplysninger indsamler vi og til hvilke formål?

Profiler anvender ikke, ud over ovenstående behandlede offentlige data, personfølsomme oplysninger, da vi udelukkende beder om din e-mailadresse. Registrering af dine e-mailadresse er nødvendig for at vi kan udføre vores gratisydelse.

Videregiver vi dine oplysninger til andre?

Profiler videregiver kun personoplysninger fra offentlige tilgængelige registre, i forbindelse med at Profiler udsender notifikationer til brugere af Profiler.dk omkring ændringer i virksomheder og erhvervspersoners personoplysninger registreret i de offentlige registre. Dette er nødvendigt for, at vi kan udføre vores gratisydelser. Din e-mailadresse som du har oplyst i forbindelse med en gratis bruger oprettelse videregives ikke til tredjeparter.

Links til andre hjemmesider

Når man har søgt på en virksomhed, vil Profiler vise et link til den pågældende virksomheds hjemmeside, hvis denne information er tilgængelig i offentlige registre. Profilers Privatlivspolitik gælder ikke for andre hjemmesider end Profiler.dk. Vi tilskynder derfor, at man ved brug af eksterne links læser den pågældende hjemmesides privatlivspolitik, da Profiler ikke er ansvarlig for linkets behandling af f.eks. personfølsomme data.

I hvor lang tid opbevarer vi dine oplysninger?

Hvis man har oprettet en gratis bruger, opbevarer vi din e-mailadresse så længe du er aktiv. Du sletter selv din bruger når du ikke ønsker at være aktiv længere.

Cookiepolitik

Følgende cookiepolitik er pr. 2 juli 2020 gældende hos Profiler ApS.

Session-cookies

Dette er midlertidige cookies, som kun eksisterer så længe du er på hjemmesiden (eller rettere: indtil du lukker din browser efter at have besøgt hjemmesiden). Session-cookies hjælper Profilers hjemmeside med at huske, hvad du indtastede eller valgte på foregående side mv., så du ikke behøver at indtaste dine informationer igen.

Lagrede cookies

Dette er cookies, der forbliver gemt hos dig, efter at du har forladt vores hjemmeside. Vi bruger cookies fra tredjeparter såsom Google Analytics, Google AdWords, LinkedIn og Facebook til statistiske formål for at forbedre brugervenligheden på hjemmesiden samt tracke trafikken. Oplysningerne benytter vi bl.a. til at få viden om, hvor mange besøgende der er og om brugeradfærd. Vi kan bl.a. se, hvor de besøgende kommer fra, hvilke sider de besøger, og hvor længe de opholder sig på siderne. Det giver os en viden om, hvilke sider der fungerer, og hvilke sider vi bør forbedre.

Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler, der bliver gemt på din computer, telefon eller tablet når du besøger Profilers hjemmeside. De indeholder ikke programmer eller vira, men henter oplysninger som fx dine brugerindstillinger eller IP-adresse samt klokkeslæt og dato for besøget.

Hvis du vil afvise eller slette cookies

Vi benytter udelukkende cookies for at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden, så vi håber du vil acceptere vores cookies. Men du kan altid afvise eller slette cookies ved at ændre indstillingerne i din browser. Indstillingerne afhænger af hvilken browser du bruger, og hvis du har flere browsere, skal du huske at slette eller afvise cookies i dem alle.