Copied
 
 
Om Profiler

Vil du undersøge eller overvåge en virksomheds økonomi? Har du brug for flere informationer for at kunne vælge den rigtige leverandør? Vil du undersøge, om en online butik drives af et seriøst firma inden du afgiver en ordre? Vil du vide, hvilke bestyrelser en bestemt person er involveret i? Vil du vide hvem der ejer en virksomhed? Hvor mange kvinder der sidder i bestyrelsen eller om ledende personer og ejere har været involveret i konkurser? På Profiler finder du de firmaoplysninger du har brug for, helt gratis.

Vi har bygget en robot der elsker at læse CVR informationer, digitale regnskaber (XBRL), Statstidende meddelelser, Tinglysning og meget andet. Således kan du lynhurtigt få et opdateret og meget komplet overblik over en virksomhed. Tidligere har det været tidskrævende, dyrt og besværligt for privatpersoner og mindre virksomheder at få alle de virksomhedsoplysninger. Nu kan du nemt få adgang til det hele samlet et sted.

Det er hurtigt, nemt og gratis at oprette dig som bruger. Som bruger får du adgang til Ping, hvor Profiler overvåger dine leverandører, kunder og alle andre virksomheder du ønsker at følge helt automatisk. Det hele kører realtime og du får besked indenfor 10 minutter hvis der er en ændring i en af de virksomheder du følger. Det er supersimpelt at indlæse, opdatere og vedligeholde Ping (vi kan indlæse og opdatere dine kunder fra dit bogføringsprogram). Vi samler også alle meddelelser og ændringer til dig, så du simpelt kan bevare overblikket over alle dine kunder, uanset hvor mange du har.

Det glæder os, at vi kan præsentere en service, der tilbyder gratis og up to date informationer om samt overvågning af alle danske virksomheder. Vores system opdateres (indenfor 10 minutter) hvilket betyder, at du altid har adgang til aktuel information.

Vi er selv virksomhedsejere og har løbende en omfattende samhandel med tusindvis af danske virksomheder. Vi har bygget Profiler ud fra nød, da vi simpelthen ikke kunne klare os uden. Måske har du det samme behov?

Velkommen til Profiler.