Copied
 
 
Formål
Formål
Selskabets formål er at drive restaurationsvirksomhed.
Sidst opdateret den 05.04.2022 og angivet som gældende fra 05.04.2022 (757 dage).
HistorikStartStop
Selskabets formål er at drive restaurationsvirksomhed05.04.2022
Selskabets formål er at drive byggevirksomhed, samt udførelse af tømreropgaver04.04.202204.04.2022
Selskabets formål er at drive restaurant og takeaway samt dermed beslægtet virksomhed efter direktionens skøn13.07.202103.04.2022
Selskabets formål er at købe og eje værdipapirer og foretage investeringer i andre virksomheder og i øvrigt være passiv virksomhedsdeltager17.04.202012.07.2021
Status
Virksomhedsstatus
NORMAL.
Sidst opdateret den 21.04.2020 og angivet som gældende fra 17.04.2020 (1475 dage).
Ingen historik.
Branche
Branche
Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed (433200).
Sidst opdateret den 11.04.2022 og angivet som gældende fra 04.04.2022 (758 dage).
HistorikStartStop
Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed (433200)04.04.2022
Restauranter (561010)01.07.202103.04.2022
Ikke-finansielle holdingselskaber (642020)17.04.202030.06.2021
Revision
Revisionfravalgt
true.
Sidst opdateret den 21.04.2020 og angivet som gældende fra 17.04.2020 (1475 dage).
Ingen historik.
Revisor
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Form
Virksomhedsform
80.
Sidst opdateret den 21.04.2020 og angivet som gældende fra 17.04.2020 (1475 dage).
Ingen historik.
Kontakt
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Telefon
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Navne
Tegningsregel
Tegningsregel
Selskabet tegnes af én direktør.
Sidst opdateret den 21.04.2020 og angivet som gældende fra 17.04.2020 (1475 dage).
Fortolkning (1 tegningsmulighed)
1 direktør
Ingen historik.
Ansatte
01.05.2024
Ingen historik.
Kapital
01.05.2024
Fra årsrapport
Type af revisorbistand:Ingen bistand
Virksomhedens regnskabsklasse:Regnskabsklasse B
Bibranche
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Børsnoteret
01.05.2024
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Hjemmeside
01.05.2024
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.