Copied
 
 
Formål
Formål
Selskabets formål er at drive jernbanevirksomhed i medfør af lov om jernbane samt anden virksomhed, som ligger i naturlig forlængelse heraf. Virksomheden skal drives på et forretningsmæssigt grundlag. Selskabet skal sikre, at der drives landsdækkende fjern- og regionaltrafik samt S­togstrafik i hovedstadsområdet på grundlag af en kontrakt med Ministeren om passagertrafik udført som offentlig service, jf. lov om jernbane. Selskabet kan oprette datterselskaber, erhverve ejerandele i andre virksomheder samt indgå samarbejdsaftaler og lignende i forbindelse med udøvelsen af sin virksomhed. Selskabet kan udføre jernbanetrafik i udlandet i forbindelse med udøvelsen af sin virksomhed, jf. bilag 1. Selskabet kan forestå udvikling af Selskabets ejendomme gennem sit datterselskab DSB Ejendomsudvikling A/S.
Sidst opdateret den 06.06.2019 og angivet som gældende fra 22.05.2019 (1802 dage).
HistorikStartStop
Selskabets formål er at drive jernbanevirksomhed i medfør af lov om jernbane samt anden virksomhed, som ligger i naturlig forlængelse heraf. Virksomheden skal drives på et forretningsmæssigt grundlag. Selskabet skal sikre, at der drives landsdækkende fjern- og regionaltrafik samt S­togstrafik i hovedstadsområdet på grundlag af en kontrakt med Ministeren om passagertrafik udført som offentlig service, jf. lov om jernbane. Selskabet kan oprette datterselskaber, erhverve ejerandele i andre virksomheder samt indgå samarbejdsaftaler og lignende i forbindelse med udøvelsen af sin virksomhed. Selskabet kan udføre jernbanetrafik i udlandet i forbindelse med udøvelsen af sin virksomhed, jf. bilag 1. Selskabet kan forestå udvikling af Selskabets ejendomme gennem sit datterselskab DSB Ejendomsudvikling A/S22.05.2019
Selskabets formål er at drive jernbanevirksomhed i medfør af lov om jernbane samt anden virksomhed, som ligger i naturlig forlængelse heraf. Virksomheden skal drives på et forretningsmæssigt grundlag. Selskabet skal sikre, at der drives landsdækkende fjern- og regionaltrafik samt Stogtrafik i hovedstadsområdet på grundlag af en kontrakt med Ministeren om passagertrafik udført som offentlig service, jf. lov om jernbane. Selskabet kan oprette datterselskaber, erhverve ejerandele i andre virksomheder samt indgå samarbejdsaftaler og lignende i forbindelse med udøvelsen af sin virksomhed. Selskabet kan udføre jernbanetrafik i udlandet i forbindelse med udøvelsen af sin virksomhed, jf. bilag 117.12.201521.05.2019
Status
Virksomhedsstatus
NORMAL.
Sidst opdateret den 06.01.2016 og angivet som gældende fra 17.12.2015 (3054 dage).
Ingen historik.
Branche
Branche
Passagertransport med regional- eller fjerntog (491000).
Sidst opdateret den 25.12.2007 og angivet som gældende fra 01.01.2008 (5961 dage).
HistorikStartStop
Passagertransport med regional- eller fjerntog (491000)01.01.2008
Jernbaner (601000)30.12.199831.12.2007
Revision
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Revisor
Revisor
EY Godkendt Revisionspartnerselskab
Sidst opdateret den 11.04.2016 og angivet som gældende fra 30.12.1998 (9250 dage).
Ingen historik.
Form
Virksomhedsform
235.
Sidst opdateret den 05.03.2015 og angivet som gældende fra 30.12.1998 (9250 dage).
Ingen historik.
Kontakt
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Telefon
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Navne
Ingen historik.
Tegningsregel
Tegningsregel
Til at forpligte Selskabet kræves mindst to underskrifter, der kan gives af bestyrelsens formand eller næstformand i forening med et andet medlem af bestyrelsen, eller af et medlem af bestyrelsen i forening med en direktør, eller af to direktører i forening.
Sidst opdateret den 06.01.2016 og angivet som gældende fra 17.12.2015 (3054 dage).
Fortolkning (4 tegningsmuligheder)
formanden + 1 andet_bestyrelsesmedlem
næstformanden + 1 andet_bestyrelsesmedlem
1 bestyrelsesmedlem + 1 direktør
2 direktører +
Ingen historik.
Ansatte
27.04.2024
Kapital
27.04.2024
Ingen historik.
Fra årsrapport
Type af revisorbistand:Revisionspåtegning
Navn på revisionsvirksomhed:EY Godkendt Revisionspartnerselskab
Revisionsvirksomhedens CVR-nr.:30700228
Beskrivelse af revisor:Statsaut. revisor
Virksomhedens regnskabsklasse:Regnskabsklasse D
Grundlag for konklusion (revision):Grundlag for konklusionVi har udført vores revision i overensstemmelse med internationale standarder om revision og de yderligere krav, der er gældende i Danmark, samt standarderne for offentlig revision, idet revisionen udføres på grundlag af bestemmelserne i Lov om DSB. Vores ansvar ifølge disse standarder og krav er nærmere beskrevet i revisionspåtegningens afsnit ”Revisors ansvar for revisionen af koncernregnskabet og årsregnskabet” (herefter benævnt regnskaberne). Det er vores opfattelse, at det opnåede revisionsbevis er tilstrækkeligt og egnet som grundlag for vores konklusion.
Konklusion (revision):KonklusionVi har revideret koncernregnskabet og årsregnskabet for den selvstændige offentlige virksomhed DSB for regnskabsåret 1. januar - 31. december 2023, der omfatter resultatopgørelse, balance, egenkapitalopgørelse og noter, herunder anvendt regnskabspraksis, for såvel koncernen som modervirksomheden samt pengestrømsopgørelse for koncernen, side 77-112. Koncernregnskabet og årsregnskabet udarbejdes efter årsregnskabsloven og Lov om DSB. Det er vores opfattelse, at koncernregnskabet og årsregnskabet giver et retvisende billede af koncernens og den selvstændige offentlige virksomhed DSB’s aktiver, passiver og finansielle stilling pr. 31. december 2023 samt af resultatet af koncernens og den selvstændige offentlige virksomhed DSB’s aktiviteter og koncernens pengestrømme for regnskabsåret 1. januar - 31. december 2023 i overensstemmelse med årsregnskabsloven og Lov om DSB.
Udtalelse om ledelsesberetningen (revision):Udtalelse om ledelsesberetningenLedelsen er ansvarlig for ledelsesberetningen. Vores konklusion om regnskaberne omfatter ikke ledelsesberetningen, og vi udtrykker ingen form for konklusion med sikkerhed om ledelsesberetningen. I tilknytning til vores revision af regnskaberne er det vores ansvar at læse ledelsesberetningen, side 3-75, og i den forbindelse overveje, om ledelsesberetningen er væsentligt inkonsistent med regnskaberne eller vores viden opnået ved revisionen eller på anden måde synes at indeholde væsentlig fejlinformation. Vores ansvar er derudover at overveje, om ledelsesberetningen indeholder krævede oplysninger i henhold til den relevante lovgivning. Baseret på det udførte arbejde er det vores opfattelse, at ledelsesberetningen er i overensstemmelse med regnskaberne og er udarbejdet i overensstemmelse med den relevante lovgivnings krav. Vi har ikke fundet væsentlig fejlinformation i ledelsesberetningen. Erklæring i henhold til anden lovgivning og øvrig reguleringUdtalelse om juridisk-kritisk revision og forvaltningsrevisionLedelsen er ansvarlig for, at de dispositioner, der er omfattet af regnskabsaflæggelsen, er i overensstemmelse med meddelte bevillinger, love og andre forskrifter samt med indgåede aftaler og sædvanlig praksis. Ledelsen er også ansvarlig for, at der er taget skyldige økonomiske hensyn ved forvaltningen af de midler og driften af de virksomheder, der er omfattet af årsregnskabet. Ledelsen har i den forbindelse ansvar for at etablere systemer og processer, der understøtter sparsommelighed, produktivitet og effektivitet. I tilknytning til vores revision af årsregnskabet er det vores ansvar at gennemføre juridisk-kritisk revision og forvaltningsrevision af udvalgte emner i overensstemmelse med standarderne for offentlig revision. I vores juridisk-kritiske revision efterprøver vi med høj grad af sikkerhed for de udvalgte emner, om de undersøgtedispositioner, der er omfattet af regnskabsaflæggelsen, er i overensstemmelse med de relevante bestemmelser i bevillinger, love og andre forskrifter samt indgåede aftaler og sædvanlig praksis. I vores forvaltningsrevision vurderer vi med høj grad af sikkerhed, om de undersøgte systemer, processer eller dispositioner understøtter skyldige økonomiske hensyn ved forvaltningen af de midler og driften, der er omfattet af årsregnskabet. Hvis vi på grundlag af det udførte arbejde konkluderer, at der er anledning til væsentlige kritiske bemærkninger, skal vi rapportere herom i denne udtalelse. Vi har ingen væsentlige kritiske bemærkninger at rapportere i den forbindelse.
Bibranche
Bibranche
Købmænd og døgnkiosker.
Sidst opdateret den 02.05.2013 og angivet som gældende fra 01.01.2008 (5961 dage).
HistorikStartStop
Købmænd og døgnkiosker01.01.2008
Døgnkiosker30.12.199831.12.2007
Børsnoteret
27.04.2024
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Hjemmeside
27.04.2024
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.