Copied
 
 
Kønsfordeling
26.06.2024
0 % kvinder
Konkurser
26.06.2024
NAN % konkurs / tvangsopløst
Konkurser
26.06.2024
Ingen aktive.
Ikke aktive
26.06.2024
Ikke aktiv i virksomhedenunder 12 månederunder 24 månederunder 36 månederAlle relationer
Apollonio Messalino(virk.: 3)33,33 % 33,33 % 33,33 % 66,67 %
Pct.33,33 %33,33 %33,33 %66,67 %
Konkurser inkluderer selskaber uden retsvirkning, under rekonstruktion, under konkurs, opløst efter konkurs, under tvangsopløsning, tvangsopløst og under reassumering hvor personen har indgået i bestyrelsen, ledelsen eller ejerkredsen.
Adresser
Ingen aktive.
Ikke aktive
09.02.2015
DeltagerDatoAdresse
Apollonio Messalino
På adressen
26.06.2024
Nuværende adresse:
Skolegade 20, 6700 Esbjerg
Aktive virksomheder: (2)CVRStatusBranche
Esbjerg Restauratørforening 38887599 Aktiv Andre organisationer og foreninger i.a.n. (949900)
King Restaurant Esbjerg ApS 29217475 NORMAL Restauranter (561010)
Personer: (0)Ingen personer registreret på adressen.
Flytninger
Ingen nuværende registrering.
Lignende navne
Virksomheden har ikke angivet Lignende navne.
Sidst opdateret den 09.02.2015 og angivet som gældende fra 16.12.1977 (5408 dage).
Relationer
26.06.2024
Ingen relationer.
Relationer
26.06.2024
Ingen aktive.
Ikke aktive
26.06.2024
Person NORMAL AKTIV UNDER KONKURS KONKURS OPLØST ØVRIGT
Apollonio Messalino(virk.: 3)
Ikke aktiv i virksomheden.
000210
Pct.0 %0 %0 %67 %33 %0 %
Konkurs inkluderer selskaber uden retsvirkning, under rekonstruktion, opløst efter konkurs, under tvangsopløsning, tvangsopløst og under reassumering. Vi gør opmærksom på, at rollen som stifter i denne fremstilling (virksomhedsrelationer) altid associeres med en konkurs / tvangsopløsning uagtet om stifteren havde nogen aktiv rolle i virksomheden på tidspunktet for konkursen / tvangsopløsningen.
Erfarenhed
26.06.2024
Ingen aktive.
Ikke aktive
26.06.2024
Person BESTYRELSE DIREKTION EJERE OTHER
Apollonio Messalino(virk.: 3)
Ikke aktiv i virksomheden
1200
Pct.33 %67 %0 %0 %
Other inkluderer roller som stiftere, likvidator og revision.