Person | under 12 måneder | under 24 måneder | under 36 måneder | Alle relationer |
---|---|---|---|---|
Robin Petersen(virk.: 2) Fuldt ansvarlig deltagere | 50,00 % | 50,00 % | 50,00 % | 50,00 % |
Pct. | 50,00 % | 50,00 % | 50,00 % | 50,00 % |
Konkurser inkluderer selskaber uden retsvirkning, under rekonstruktion, under konkurs, opløst efter konkurs, under tvangsopløsning, tvangsopløst og under reassumering hvor personen har indgået i bestyrelsen, ledelsen eller ejerkredsen. |
Deltager | Dato | Adresse |
---|---|---|
Robin Petersen | 01.04.2007 | Vigerslev Alle 392A, 2650 Hvidovre |
Deltager | Dato | Adresse |
---|
Aktive virksomheder: (1) | CVR | Status | Branche |
---|---|---|---|
Pizzaguy.dk | 44417480 | Aktiv | Event catering (562100) |
Pizzaguy.dk. |
Sidst opdateret den 08.11.2023 og angivet som gældende fra 08.11.2023 (272 dage). |
Lignende navne | CVR |
---|---|
Pizza for alle | 44357135 |
Pizzafredag ApS | 42604267 |
Pizza Gallery ApS | 40888691 |
Pizza Grill & Grill v/Stelan Thevabalan | 30770862 |
PIZZA GRILL HOUSE | 43085956 |
Pizza Hjørnet | 29732612 |
Pizza Hot House | 40333991 |
Pizza House | 37619906 |
Pizza House | 38206249 |
Pizza House | 41586206 |
Aktive person | NORMAL | AKTIV | UNDER KONKURS | KONKURS | OPLØST | ØVRIGT |
---|---|---|---|---|---|---|
Robin Petersen(virk.: 2) Fuldt ansvarlig deltagere | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 |
Pct. | 0 % | 0 % | 0 % | 50 % | 0 % | 50 % |
Konkurs inkluderer selskaber uden retsvirkning, under rekonstruktion, opløst efter konkurs, under tvangsopløsning, tvangsopløst og under reassumering. Vi gør opmærksom på, at rollen som stifter i denne fremstilling (virksomhedsrelationer) altid associeres med en konkurs / tvangsopløsning uagtet om stifteren havde nogen aktiv rolle i virksomheden på tidspunktet for konkursen / tvangsopløsningen. |
Person | BESTYRELSE | DIREKTION | EJERE | OTHER |
---|---|---|---|---|
Robin Petersen(virk.: 2) Fuldt ansvarlig deltagere | 0 | 1 | 1 | 2 |
Pct. | 0 % | 25 % | 25 % | 50 % |
Other inkluderer roller som stiftere, likvidator og revision. |