Person | under 12 måneder | under 24 måneder | under 36 måneder | Alle relationer |
---|---|---|---|---|
Finn Michael Christensen(virk.: 1) Fuldt ansvarlig deltagere | 0 % | 0 % | 0 % | 0 % |
Konkurser inkluderer selskaber uden retsvirkning, under rekonstruktion, under konkurs, opløst efter konkurs, under tvangsopløsning, tvangsopløst og under reassumering hvor personen har indgået i bestyrelsen, ledelsen eller ejerkredsen. |
Deltager | Dato | Adresse |
---|---|---|
Finn Michael Christensen | 18.02.2017 | Nandrupsvej 4, 2000 Frederiksberg |
Deltager | Dato | Adresse |
---|
Aktive virksomheder: (1) | CVR | Status | Branche |
---|---|---|---|
Suppe og brød | 43799533 | Aktiv | Fremstilling af friske bageriprodukter (107120) |
Suppe og brød. |
Sidst opdateret den 25.01.2023 og angivet som gældende fra 24.01.2023 (480 dage). |
Lignende navne | CVR |
---|---|
SUPORT V/SUSANNE PORTZ | 21397776 |
SUPout.dk ApS | 42505838 |
SUPout | 36676736 |
SUP Parnas | 42479659 |
Suppe Fabrikken ApS | 41846232 |
Supper Club Copenhagen | 41195142 |
Supperiet Den Gl. Præstegaard | 34951748 |
SUPPLEMENT A/S | 27080464 |
SuPPlemento | 35305513 |
SUPPLEMENTUM ApS | 26749441 |
Aktive person | NORMAL | AKTIV | UNDER KONKURS | KONKURS | OPLØST | ØVRIGT |
---|---|---|---|---|---|---|
Finn Michael Christensen(virk.: 1) Fuldt ansvarlig deltagere | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 |
Pct. | 0 % | 0 % | 0 % | 0 % | 0 % | 100 % |
Konkurs inkluderer selskaber uden retsvirkning, under rekonstruktion, opløst efter konkurs, under tvangsopløsning, tvangsopløst og under reassumering. Vi gør opmærksom på, at rollen som stifter i denne fremstilling (virksomhedsrelationer) altid associeres med en konkurs / tvangsopløsning uagtet om stifteren havde nogen aktiv rolle i virksomheden på tidspunktet for konkursen / tvangsopløsningen. |
Person | BESTYRELSE | DIREKTION | EJERE | OTHER |
---|---|---|---|---|
Finn Michael Christensen(virk.: 1) Fuldt ansvarlig deltagere | 0 | 0 | 1 | 0 |
Pct. | 0 % | 0 % | 100 % | 0 % |
Other inkluderer roller som stiftere, likvidator og revision. |