Copied
 
 
Formål
Formål
Selskabets formål er at drive produktion og handel af fødevarer, og anden dermed beslægtet virksomhed.
Sidst opdateret den 29.09.2022 og angivet som gældende fra 28.09.2022 (711 dage).
Ingen historik.
Status
Virksomhedsstatus
NORMAL.
Sidst opdateret den 29.09.2022 og angivet som gældende fra 28.09.2022 (711 dage).
Ingen historik.
Branche
Branche
Produktion af kød- og fjerkrækødprodukter (101300).
Sidst opdateret den 29.09.2022 og angivet som gældende fra 28.09.2022 (711 dage).
Ingen historik.
Revision
Revisionfravalgt
true.
Sidst opdateret den 29.09.2022 og angivet som gældende fra 28.09.2022 (711 dage).
Ingen historik.
Revisor
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Form
Virksomhedsform
80.
Sidst opdateret den 29.09.2022 og angivet som gældende fra 28.09.2022 (711 dage).
Ingen historik.
Kontakt
Kontaktoplysninger
info@kjoe.dk.
Sidst opdateret den 29.09.2022 og angivet som gældende fra 28.09.2022 (711 dage).
Ingen historik.
Telefon
Telefonnummer
60193754.
Sidst opdateret den 29.09.2022 og angivet som gældende fra 28.09.2022 (711 dage).
Ingen historik.
Navne
Ingen historik.
Binavne
Binavne
Kjø ApS.
Sidst opdateret den 29.09.2022 og angivet som gældende fra 28.09.2022 (711 dage).
Ingen historik.
Tegningsregel
Tegningsregel
selskabet tegnes af 2 direktører.
Sidst opdateret den 29.09.2022 og angivet som gældende fra 28.09.2022 (711 dage).
Fortolkning (1 tegningsmulighed)
2 direktører
Ingen historik.
Ansatte
08.09.2024
Ingen historik.
Kapital
08.09.2024
Fra årsrapport
Type af revisorbistand:Andre erklæringer uden sikkerhed
Navn på revisionsvirksomhed:Revision- og Regnskabskontoret ApS, Registrerede revisorer
Revisionsvirksomhedens CVR-nr.:28902867
Beskrivelse af revisor:Registreret revisor
Virksomhedens regnskabsklasse:Regnskabsklasse B
Bibranche
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Børsnoteret
08.09.2024
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Hjemmeside
08.09.2024
Hjemmeside
kjoe.dk.
Sidst opdateret den 29.09.2022 og angivet som gældende fra 28.09.2022 (711 dage).
Ingen historik.