Copied
 
 
2022, DKK
30.06.2024
Bruttoresultat

-377'

Primær drift

-377'

Årets resultat

-26.255'

Aktiver

43.477'

Kortfristede aktiver

1.735'

Egenkapital

42.836'

Afkastningsgrad

-1 %

Soliditetsgrad

99 %

Likviditetsgrad

271 %

Resultat
30.06.2024
Årsrapport
2022
30.06.2024
Nettoomsætning
Bruttoresultat-377.000
Resultat af primær drift-377.000
Indtægter af kapitalandele (tilknyttede og associerede) 0
Finansielle indtægter18.000
Finansieringsomkostninger-25.800.000
Andre finansielle omkostninger0
Resultat før skat-26.159.000
Resultat-26.255.000
Forslag til udbytte0
Aktiver
30.06.2024
Årsrapport
2022
30.06.2024
Kortfristede varebeholdninger0
Kortfristede tilgodehavender fra salg og tjenesteydelser 1.358.000
Likvider377.000
Kortfristede aktiver1.735.000
Immaterielle aktiver og goodwill0
Finansielle anlægsaktiver41.742.000
Materielle aktiver0
Langfristede aktiver41.742.000
Aktiver43.477.000
Aktiver
30.06.2024
Passiver
30.06.2024
Årsrapport
2022
30.06.2024
Forslag til udbytte0
Egenkapital42.836.000
Hensatte forpligtelser0
Langfristet gæld til banker0
Leverandører af varer og tjenesteydelser204.000
Kortfristede forpligtelser641.000
Gældsforpligtelser641.000
Forpligtelser641.000
Passiver43.477.000
Passiver
30.06.2024
Nøgletal
30.06.2024
Årsrapport
2022
30.06.2024
Afkastningsgrad -0,9 %
Dækningsgrad Na.
Resultatgrad Na.
Varelagerets omsætningshastighed Na.
Egenkapitals-forretning -61,3 %
Payout-ratio Na.
Gældsdæknings-nøgletal -1,5 %
Soliditestgrad 98,5 %
Likviditetsgrad 270,7 %
Resultat
30.06.2024
Gæld
30.06.2024
Årsrapport
30.06.2024
Nyeste:02.09.2022- 31.12.2023(offentliggjort: 30.06.2024)
Beretning
30.06.2024
Dato for ledelsens godkendelse af årsrapporten:2024-06-28
Statement by Management on the annual report
Identifikation af den godkendte årsrapport:Vi har dags dato aflagt årsrapporten for regnskabsåret 02. 09. 22 - 31. 12. 23 for Food and Event Lab ApS.
Management's review
Beskrivelse af virksomhedens væsentligste aktiviteter: Væsentligste aktiviteter Koncernens aktiviteter består i at drive catering virksomhed, udøve restaurationsvirksomhed og yde konsulentbistand i form af eventmanagement til store events.