Copied
 
 
2022, DKK
16.01.2024
Bruttoresultat

74.098

Primær drift

-86.031

Årets resultat

-86.476

Aktiver

47.217

Kortfristede aktiver

47.217

Egenkapital

-46.476

Afkastningsgrad

-182 %

Soliditetsgrad

-98 %

Likviditetsgrad

50 %

Resultat
16.01.2024
Årsrapport
2022
16.01.2024
Nettoomsætning
Bruttoresultat74.098
Resultat af primær drift-86.031
Indtægter af kapitalandele (tilknyttede og associerede) 0
Finansielle indtægter0
Finansieringsomkostninger0
Andre finansielle omkostninger-445
Resultat før skat-86.476
Resultat-86.476
Forslag til udbytte0
Aktiver
16.01.2024
Årsrapport
2022
16.01.2024
Kortfristede varebeholdninger0
Kortfristede tilgodehavender fra salg og tjenesteydelser 6.444
Likvider40.773
Kortfristede aktiver47.217
Immaterielle aktiver og goodwill0
Finansielle anlægsaktiver0
Materielle aktiver0
Langfristede aktiver0
Aktiver47.217
Aktiver
16.01.2024
Passiver
16.01.2024
Årsrapport
2022
16.01.2024
Forslag til udbytte0
Egenkapital-46.476
Hensatte forpligtelser0
Langfristet gæld til banker0
Anden langfristet gæld0
Leverandører af varer og tjenesteydelser0
Kortfristede forpligtelser93.693
Gældsforpligtelser93.693
Forpligtelser93.693
Passiver47.217
Passiver
16.01.2024
Nøgletal
16.01.2024
Årsrapport
2022
16.01.2024
Afkastningsgrad -182,2 %
Dækningsgrad Na.
Resultatgrad Na.
Varelagerets omsætningshastighed Na.
Egenkapitals-forretning 186,1 %
Payout-ratio Na.
Gældsdæknings-nøgletal Na.
Soliditestgrad -98,4 %
Likviditetsgrad 50,4 %
Resultat
16.01.2024
Gæld
16.01.2024
Årsrapport
16.01.2024
Nyeste:06.02.2022- 30.06.2023(offentliggjort: 16.01.2024)
Beretning
16.01.2024
Dato for ledelsens godkendelse af årsrapporten:2024-01-16
Statement by Management on the annual report
Identifikation af den godkendte årsrapport:Direktionen har dags dato behandlet og godkendt årsrapporten for perioden 6. februar 2022 - 30. juni 2023 for Pasta 4U ApS.
Management's review
Beskrivelse af virksomhedens væsentligste aktiviteter:Selskabets væsentligste aktiviteterSelskabets væsentligste aktiviteter har i lighed med tidligere år at drive restaurationsvirksomhed samt hertil knyttet konsulentvirksomhed .