Copied
 
 
Formål
Formål
Virksomhedens formål er formueforvaltning.
Sidst opdateret den 16.11.2023 og angivet som gældende fra 16.11.2023 (163 dage).
HistorikStartStop
Virksomhedens formål er formueforvaltning16.11.2023
Virksomhedens formål er at drive virksomhed med restauration, fødevarer og kultur og hermed forbundet virksomhed25.01.202215.11.2023
Status
Virksomhedsstatus
NORMAL.
Sidst opdateret den 01.02.2022 og angivet som gældende fra 01.02.2022 (816 dage).
HistorikStartStop
NORMAL01.02.2022
UDEN RETSVIRKNING25.01.202231.01.2022
Branche
Branche
Anden finansiel formidling undtagen forsikring og pensionsforsikring, i.a.n (649900).
Sidst opdateret den 30.11.2023 og angivet som gældende fra 12.11.2023 (167 dage).
HistorikStartStop
Anden finansiel formidling undtagen forsikring og pensionsforsikring, i.a.n (649900)12.11.2023
Restauranter (561010)25.01.202211.11.2023
Revision
Revisionfravalgt
true.
Sidst opdateret den 01.02.2022 og angivet som gældende fra 25.01.2022 (823 dage).
Ingen historik.
Revisor
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Form
Virksomhedsform
80.
Sidst opdateret den 01.02.2022 og angivet som gældende fra 25.01.2022 (823 dage).
Ingen historik.
Kontakt
Kontaktoplysninger
Michaellauritsendahl@gmail.com.
Sidst opdateret den 01.02.2022 og angivet som gældende fra 01.02.2022 (816 dage).
Ingen historik.
Telefon
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Navne
Ingen historik.
Tegningsregel
Tegningsregel
Virksomheden tegnes af direktionen.
Sidst opdateret den 01.02.2022 og angivet som gældende fra 25.01.2022 (823 dage).
Fortolkning (1 tegningsmulighed)
direktionen
Ingen historik.
Ansatte
27.04.2024
Ingen historik.
Kapital
27.04.2024
Fra årsrapport
Type af revisorbistand:Ingen bistand
Virksomhedens regnskabsklasse:Regnskabsklasse B
Bibranche
HistorikStartStop
Restauranter12.11.202312.11.2023
Virksomheden har ikke ændret Bibranche i sin levetid.
Ingen nuværende registrering.
Børsnoteret
27.04.2024
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Hjemmeside
27.04.2024
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.