Copied
 
 
Status: Normal
Lafresca Danmark ApS
43010670
Guldborgvej 37 1. tv., 2000 Frederiksberg
Telefonnummer mangler
Obligatorisk e-mail mangler
Hjemmeside mangler
Beskrivelse
Lafresca Danmark ApS er aktiv indenfor Fremstilling af makaroni, nudler, couscous og lignende dejvarer (107300). Selskabets formål er at producere frisk pasta, foretage investeringer, købe maskiner, samt anden i forbindelse med selskabet beslægtet virksomhed.
Tegningsregel
Selskabet tegnes af selskabets direktør i forening med et bestyrelsesmedlem.
Oplysninger
Dato: 03.08.2024
Status
NORMAL.
Etableret
26.01.2022
Form
Anpartsselskab (APS).
Vedtægter
Ingen vedtægtsdato.
Kapital
100.000,00 (DKK)
(26.01.2022)
Ansatte
0, (årsværk: 0)
0, kvt. . (årsværk: 0)
0, mdr. . (årsværk: 0)
Kønsfordeling
Mænd: 67 %
Kvinder: 33 %
Unisex: 0 %
2023, DKK
17.06.2024
Bruttoresultat

62.771

Primær drift

-392'

Årets resultat

-276'

Aktiver

595'

Kortfristede aktiver

176'

Egenkapital

-401'

Afkastningsgrad

-66 %

Soliditetsgrad

-67 %

Likviditetsgrad

18 %

Regnskab etc.
03.08.2024
Revision
Revision fravalgt.
Revisor
Ingen revisor angivet
Type af revisorbistand:
Ingen bistand
Virksomhedens regnskabsklasse:
Regnskabsklasse B
Regnskab
01.01.2023 - 31.12.2023
Offentliggjort: 17.06.2024 (47 dage)
Hent årsrapport
Årsrapport 2023 (17.06.2024)
Årsrapport 2022 (29.06.2023)
Statstidende
03.08.2024
Opret en bruger for, at få live data fra statstidende.
Tinglysning
03.08.2024
Opret en bruger for, at få live data fra statstidende.
Direktion
PersonDatoRolle
Francesca Tenze 26.01.2022 direktør
Bestyrelse
PersonDatoRolle
Hannes Runar Richardsson 26.01.2022 bestyrelsesmedlem
Roberto Tenze 26.01.2022 bestyrelsesmedlem
Fannar Freyr Hannesson 26.01.2022 bestyrelsesmedlem
Francesca Tenze 26.01.2022 formand
Stiftere
StiftereStatusDato
Lafresca Holding ApS (CVR 42992747) NORMAL 26.01.2022
Reelle ejere
Vi viser ikke reelle ejere.
Legale ejere
EjereStatusDatoAndelStemmer
Lafresca Holding ApS (CVR 42992747) NORMAL 26.01.2022 100,00% 100,00 %
Selskaber
Ingen nuværende registrering.