Copied
 
 
2022, DKK
29.08.2023
Bruttoresultat

690'

Primær drift

465'

Årets resultat

362'

Aktiver

592'

Kortfristede aktiver

187'

Egenkapital

402'

Afkastningsgrad

78 %

Soliditetsgrad

68 %

Likviditetsgrad

99 %

Resultat
29.08.2023
Årsrapport
2022
29.08.2023
Nettoomsætning
Bruttoresultat689.866
Resultat af primær drift464.644
Indtægter af kapitalandele (tilknyttede og associerede) 0
Finansielle indtægter0
Finansieringsomkostninger0
Andre finansielle omkostninger-8.012
Resultat før skat465.472
Resultat362.048
Forslag til udbytte0
Aktiver
29.08.2023
Årsrapport
2022
29.08.2023
Kortfristede varebeholdninger0
Kortfristede tilgodehavender fra salg og tjenesteydelser 10.604
Likvider176.527
Kortfristede aktiver187.131
Immaterielle aktiver og goodwill0
Finansielle anlægsaktiver358.700
Materielle aktiver46.412
Langfristede aktiver405.112
Aktiver592.243
Aktiver
29.08.2023
Passiver
29.08.2023
Årsrapport
2022
29.08.2023
Forslag til udbytte0
Egenkapital402.048
Hensatte forpligtelser434
Langfristet gæld til banker0
Anden langfristet gæld0
Leverandører af varer og tjenesteydelser8.000
Kortfristede forpligtelser189.761
Gældsforpligtelser189.761
Forpligtelser189.761
Passiver592.243
Passiver
29.08.2023
Nøgletal
29.08.2023
Årsrapport
2022
29.08.2023
Afkastningsgrad 78,5 %
Dækningsgrad Na.
Resultatgrad Na.
Varelagerets omsætningshastighed Na.
Egenkapitals-forretning 90,1 %
Payout-ratio Na.
Gældsdæknings-nøgletal Na.
Soliditestgrad 67,9 %
Likviditetsgrad 98,6 %
Resultat
29.08.2023
Gæld
29.08.2023
Årsrapport
29.08.2023
Nyeste:05.01.2022- 30.06.2023(offentliggjort: 29.08.2023)
Beretning
29.08.2023
Dato for ledelsens godkendelse af årsrapporten:2023-08-23
Statement by Management on the annual report
Identifikation af den godkendte årsrapport:Direktionen har dags dato behandlet og godkendt årsrapporten for perioden 5. januar 2022 - 30. juni 2023 for Asger Juul ApS.
Management's review
Beskrivelse af virksomhedens væsentligste aktiviteter:Selskabets væsentligste aktiviteterSelskabets væsentligste aktivitet er at yde rådgivning om udvikling og markedsføring af levnedsmidler og ingredienser.