Copied
 
 
2021, DKK
30.05.2023
Bruttoresultat

91.689

Primær drift

-216'

Årets resultat

-216'

Aktiver

46.605

Kortfristede aktiver

14.507

Egenkapital

-176'

Afkastningsgrad

-463 %

Soliditetsgrad

-378 %

Likviditetsgrad

56 %

Resultat
30.05.2023
Årsrapport
2021
30.05.2023
Nettoomsætning
Bruttoresultat91.689
Resultat af primær drift-215.814
Indtægter af kapitalandele (tilknyttede og associerede) 0
Finansielle indtægter0
Finansieringsomkostninger-294
Andre finansielle omkostninger0
Resultat før skat-216.108
Resultat-216.108
Forslag til udbytte0
Aktiver
30.05.2023
Årsrapport
2021
30.05.2023
Kortfristede varebeholdninger0
Kortfristede tilgodehavender fra salg og tjenesteydelser 3.749
Likvider10.758
Kortfristede aktiver14.507
Immaterielle aktiver og goodwill0
Finansielle anlægsaktiver32.098
Materielle aktiver0
Langfristede aktiver32.098
Aktiver46.605
Aktiver
30.05.2023
Passiver
30.05.2023
Årsrapport
2021
30.05.2023
Forslag til udbytte0
Egenkapital-176.108
Hensatte forpligtelser0
Langfristet gæld til banker0
Anden langfristet gæld0
Leverandører af varer og tjenesteydelser1.046
Kortfristede forpligtelser25.900
Gældsforpligtelser222.713
Forpligtelser222.713
Passiver46.605
Passiver
30.05.2023
Nøgletal
30.05.2023
Årsrapport
2021
30.05.2023
Afkastningsgrad -463,1 %
Dækningsgrad Na.
Resultatgrad Na.
Varelagerets omsætningshastighed Na.
Egenkapitals-forretning 122,7 %
Payout-ratio Na.
Gældsdæknings-nøgletal -73.406,1 %
Soliditestgrad -377,9 %
Likviditetsgrad 56,0 %
Resultat
30.05.2023
Gæld
30.05.2023
Årsrapport
30.05.2023
Nyeste:09.12.2021- 31.12.2022(offentliggjort: 30.05.2023)
Beretning
30.05.2023
Dato for ledelsens godkendelse af årsrapporten:2023-05-25
Statement by Management on the annual report
Identifikation af den godkendte årsrapport:Direktionen har dags dato aflagt årsrapporten for regnskabsåret 9. december 2021 - 31. december 2022 for Frokostpakken Gladsaxe ApS.
Management's review
Beskrivelse af virksomhedens væsentligste aktiviteter:Selskabets væsentligste aktiviteter Selskabets formål er at drive restaurant, smørrebrødsvirksomhed, herunder frokostordning og dermed efter ledelsens skøn beslægtet virksomhed.