0 % konkurs / tvangsopløst
Person | under 12 måneder | under 24 måneder | under 36 måneder | Alle relationer |
---|
Bahaddin Yildirim(virk.: 3) Adm. Dir., Legale ejere, Reelle ejere | 0 % | 0 % | 0 % | 33,33 % |
Sulaiman Khereddin Sulaiman(virk.: 1) Legale ejere, Reelle ejere | 0 % | 0 % | 0 % | 0 % |
Pct. | 0 % | 0 % | 0 % | 25,00 % |
Konkurser inkluderer selskaber uden retsvirkning,
under rekonstruktion, under konkurs, opløst efter konkurs, under tvangsopløsning,
tvangsopløst og under reassumering hvor personen har indgået i bestyrelsen, ledelsen eller ejerkredsen. |
Ingen Konkurser fsva. ikke aktive deltagere
Nuværende adresse:
Bymidten 11, 3500 Værløse
Personer: (0)Ingen personer registreret på adressen.
Nuværende adresse:
Bymidten 11, 3500 Værløse
Dato | Afstand | Fra | Til |
---|
22.09.2021 | 79,33 (km) | Jernbanevej 25, 4500 Nykøbing Sj | Bymidten 11, 3500 Værløse |
RESTAURANT ATLANTICO APS. |
Sidst opdateret den 22.09.2021 og
angivet som gældende fra 22.09.2021 (1144
dage). |
Aktive person | NORMAL | AKTIV | UNDER KONKURS | KONKURS | OPLØST | ØVRIGT |
---|
Bahaddin Yildirim(virk.: 3) Adm. Dir., Legale ejere, Reelle ejere | 1 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 |
Sulaiman Khereddin Sulaiman(virk.: 1) Legale ejere, Reelle ejere | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Pct. | 50 % | 0 % | 0 % | 25 % | 0 % | 25 % |
Konkurs inkluderer selskaber uden
retsvirkning, under rekonstruktion, opløst efter konkurs,
under tvangsopløsning, tvangsopløst og under reassumering. Vi gør opmærksom
på, at rollen som stifter i denne fremstilling (virksomhedsrelationer) altid
associeres med en konkurs /
tvangsopløsning uagtet om stifteren havde nogen aktiv rolle i virksomheden
på tidspunktet for konkursen / tvangsopløsningen. |
Person | BESTYRELSE | DIREKTION | EJERE | OTHER |
---|
Bahaddin Yildirim(virk.: 3) Adm. Dir., Legale ejere, Reelle ejere | 0 | 2 | 1 | 1 |
Sulaiman Khereddin Sulaiman(virk.: 1) Legale ejere, Reelle ejere | 0 | 1 | 0 | 2 |
Sum | 0 | 3 | 1 | 3 |
Pct. | 0 % | 43 % | 14 % | 43 % |
Other inkluderer roller som stiftere, likvidator og revision. |