Copied
 
 
Formål
Formål
Selskabets formål er at drive virksomhed som bageri og bagerforretning samt anden efter ledelsens skøn hermed tilknyttet virksomhed.
Sidst opdateret den 30.03.2021 og angivet som gældende fra 23.03.2021 (1133 dage).
Ingen historik.
Status
Virksomhedsstatus
NORMAL.
Sidst opdateret den 30.03.2021 og angivet som gældende fra 23.03.2021 (1133 dage).
Ingen historik.
Branche
Branche
Fremstilling af friske bageriprodukter (107120).
Sidst opdateret den 30.03.2021 og angivet som gældende fra 23.03.2021 (1133 dage).
Ingen historik.
Revision
Revisionfravalgt
false.
Sidst opdateret den 30.03.2021 og angivet som gældende fra 23.03.2021 (1133 dage).
Ingen historik.
Revisor
Revisor
EKL REVISION, REGISTRERET REVISIONSANPARTSSELSKAB
Sidst opdateret den 30.03.2021 og angivet som gældende fra 23.03.2021 (1133 dage).
Ingen historik.
Form
Virksomhedsform
80.
Sidst opdateret den 30.03.2021 og angivet som gældende fra 23.03.2021 (1133 dage).
Ingen historik.
Kontakt
Kontaktoplysninger
bager6640@mail.dk.
Sidst opdateret den 11.04.2021 og angivet som gældende fra 11.04.2021 (1114 dage).
Ingen historik.
Telefon
Telefonnummer
23437811.
Sidst opdateret den 11.04.2021 og angivet som gældende fra 11.04.2021 (1114 dage).
HistorikStartStop
2343781111.04.2021
7558668823.03.202110.04.2021
Navne
Ingen historik.
Tegningsregel
Tegningsregel
Selskabet tegnes af direktøren.
Sidst opdateret den 30.03.2021 og angivet som gældende fra 23.03.2021 (1133 dage).
Fortolkning (1 tegningsmulighed)
direktøren
Ingen historik.
Ansatte
29.04.2024
Ingen historik.
Kapital
29.04.2024
Fra årsrapport
Type af revisorbistand:Erklæring om udvidet gennemgang
Navn på revisionsvirksomhed:EKL Revision, Registreret revisionsanpartsselskab,
Revisionsvirksomhedens CVR-nr.:30175859
Beskrivelse af revisor:Registreret revisor
Virksomhedens regnskabsklasse:Regnskabsklasse B
Bibranche
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Børsnoteret
29.04.2024
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Hjemmeside
29.04.2024
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.