0 % konkurs / tvangsopløst
Person | under 12 måneder | under 24 måneder | under 36 måneder | Alle relationer |
---|
Esben Hageneier Piper(virk.: 8) Dir., Reelle ejere | 0 % | 0 % | 0 % | 0 % |
Benjamin Evar(virk.: 20) Dir., Reelle ejere | 0 % | 0 % | 0 % | 0 % |
Konkurser inkluderer selskaber uden retsvirkning,
under rekonstruktion, under konkurs, opløst efter konkurs, under tvangsopløsning,
tvangsopløst og under reassumering hvor personen har indgået i bestyrelsen, ledelsen eller ejerkredsen. |
Ingen Konkurser fsva. ikke aktive deltagere
Nuværende adresse:
Borggade 4 st., 8000 Aarhus C
Aktive virksomheder: (1) | CVR | Status | Branche |
---|
La Cabra Bakery ApS |
41997230
|
NORMAL
|
Fremstilling af friske bageriprodukter
(107120)
|
Personer: (0)Ingen personer registreret på adressen.
Nuværende adresse:
Borggade 4, st., 8000 Aarhus C
Dato | Afstand | Fra | Til |
---|
13.04.2021 | 0,18 (km) | Graven 20, 8000 Aarhus C | Borggade 4F, 8000 Aarhus C |
La Cabra Bakery ApS. |
Sidst opdateret den 23.03.2021 og
angivet som gældende fra 22.03.2021 (1328
dage). |
Aktive person | NORMAL | AKTIV | UNDER KONKURS | KONKURS | OPLØST | ØVRIGT |
---|
Esben Hageneier Piper(virk.: 8) Dir., Reelle ejere | 7 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 |
Benjamin Evar(virk.: 20) Dir., Reelle ejere | 16 | 0 | 0 | 0 | 4 | 0 |
Pct. | 82 % | 0 % | 0 % | 0 % | 14 % | 4 % |
Konkurs inkluderer selskaber uden
retsvirkning, under rekonstruktion, opløst efter konkurs,
under tvangsopløsning, tvangsopløst og under reassumering. Vi gør opmærksom
på, at rollen som stifter i denne fremstilling (virksomhedsrelationer) altid
associeres med en konkurs /
tvangsopløsning uagtet om stifteren havde nogen aktiv rolle i virksomheden
på tidspunktet for konkursen / tvangsopløsningen. |
Person | BESTYRELSE | DIREKTION | EJERE | OTHER |
---|
Esben Hageneier Piper(virk.: 8) Dir., Reelle ejere | 0 | 7 | 1 | 9 |
Benjamin Evar(virk.: 20) Dir., Reelle ejere | 9 | 11 | 0 | 16 |
Sum | 9 | 18 | 1 | 25 |
Pct. | 17 % | 34 % | 2 % | 47 % |
Other inkluderer roller som stiftere, likvidator og revision. |