Copied
 
 
Formål
Formål
Selskabets formål er at drive virksomhed med salg af shawarma og pizza, samt enhver i forbindelse med hermed stående virksomhed.
Sidst opdateret den 17.08.2020 og angivet som gældende fra 14.08.2020 (1489 dage).
Ingen historik.
Status
Virksomhedsstatus
NORMAL.
Sidst opdateret den 17.08.2020 og angivet som gældende fra 14.08.2020 (1489 dage).
Ingen historik.
Branche
Branche
Almindelig rengøring i bygninger (812100).
Sidst opdateret den 25.01.2023 og angivet som gældende fra 01.01.2023 (619 dage).
HistorikStartStop
Almindelig rengøring i bygninger (812100)01.01.2023
Pizzeriaer, grillbarer, isbarer mv (561020)14.08.202031.12.2022
Revision
Revisionfravalgt
true.
Sidst opdateret den 17.08.2020 og angivet som gældende fra 14.08.2020 (1489 dage).
Ingen historik.
Revisor
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Form
Virksomhedsform
80.
Sidst opdateret den 17.08.2020 og angivet som gældende fra 14.08.2020 (1489 dage).
Ingen historik.
Kontakt
Kontaktoplysninger
info@fss-aps.dk.
Sidst opdateret den 25.09.2020 og angivet som gældende fra 25.09.2020 (1447 dage).
Ingen historik.
Telefon
Telefonnummer
50966060.
Sidst opdateret den 03.01.2022 og angivet som gældende fra 03.01.2022 (982 dage).
Ingen historik.
Navne
Tegningsregel
Tegningsregel
Selskabet tegnes af en direktør.
Sidst opdateret den 17.08.2020 og angivet som gældende fra 14.08.2020 (1489 dage).
Fortolkning (1 tegningsmulighed)
1 direktør
Ingen historik.
Ansatte
11.09.2024
Ingen historik.
Kapital
11.09.2024
Fra årsrapport
Type af revisorbistand:Andre erklæringer uden sikkerhed
Navn på revisionsvirksomhed:One Revision, Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Revisionsvirksomhedens CVR-nr.:39090279
Beskrivelse af revisor:statsautoriseret revisor
Virksomhedens regnskabsklasse:Regnskabsklasse B
Bibranche
Bibranche
Nedrivning.
Sidst opdateret den 18.09.2023 og angivet som gældende fra 01.09.2023 (376 dage).
Ingen historik.
Børsnoteret
11.09.2024
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Hjemmeside
11.09.2024
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.