Copied
 
 
Formål
Formål
Selskabets formål er at drive restaurations- og takeaway-virksomhed og dermed beslægtet virksomhed.
Sidst opdateret den 21.12.2020 og angivet som gældende fra 21.12.2020 (1230 dage).
HistorikStartStop
Selskabets formål er at drive restaurations- og takeaway-virksomhed og dermed beslægtet virksomhed21.12.2020
Selskabets formål er at drive klinik for klinisk og kosmetiske behandlinger, frisør, massage, nedgle og hermed beslægtet virksomhed efter ledelsens skøn06.06.201920.12.2020
Status
Virksomhedsstatus
UNDER TVANGSOPLØSNING.
Sidst opdateret den 07.02.2023 og angivet som gældende fra 07.02.2023 (452 dage).
HistorikStartStop
UNDER TVANGSOPLØSNING07.02.2023
NORMAL06.06.201906.02.2023
Branche
Branche
Pizzeriaer, grillbarer, isbarer mv (561020).
Sidst opdateret den 26.05.2020 og angivet som gældende fra 26.05.2020 (1439 dage).
HistorikStartStop
Pizzeriaer, grillbarer, isbarer mv (561020)26.05.2020
Skønheds- og hudpleje (960220)06.06.201925.05.2020
Revision
Revisionfravalgt
true.
Sidst opdateret den 17.06.2019 og angivet som gældende fra 06.06.2019 (1794 dage).
Ingen historik.
Revisor
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Form
Virksomhedsform
80.
Sidst opdateret den 17.06.2019 og angivet som gældende fra 06.06.2019 (1794 dage).
Ingen historik.
Kontakt
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Telefon
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Navne
Tegningsregel
Tegningsregel
Virksomheden tegnes af en likvidator.
Sidst opdateret den 28.02.2023 og angivet som gældende fra 28.02.2023 (431 dage).
Fortolkning (1 tegningsmulighed)
en likvidator
HistorikStartStop
Virksomheden tegnes af en likvidator28.02.2023
Selskabet tegnes af direktøren06.06.201907.02.2023
Ansatte
04.05.2024
Ingen historik.
Kapital
04.05.2024
Fra årsrapport
Type af revisorbistand:Ingen bistand
Virksomhedens regnskabsklasse:Regnskabsklasse B
Bibranche
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Børsnoteret
04.05.2024
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Hjemmeside
04.05.2024
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.