Copied
 
 
Formål
Formål
Selskabets formål er at udøve virksomhed med handel og service samt aktiviteter i tilknytning hertil.
Sidst opdateret den 20.02.2019 og angivet som gældende fra 08.02.2019 (1911 dage).
Ingen historik.
Status
Virksomhedsstatus
NORMAL.
Sidst opdateret den 20.02.2019 og angivet som gældende fra 08.02.2019 (1911 dage).
Ingen historik.
Branche
Branche
Fremstilling af andre fødevarer i.a.n (108900).
Sidst opdateret den 20.02.2019 og angivet som gældende fra 08.02.2019 (1911 dage).
Ingen historik.
Revision
Revisionfravalgt
false.
Sidst opdateret den 26.02.2024 og angivet som gældende fra 18.02.2024 (75 dage).
HistorikStartStop
false18.02.2024
true08.02.201917.02.2024
Revisor
Revisor
E-REVISOR.COM GODKENDT REVISIONSPARTNERSELSKAB
Sidst opdateret den 26.02.2024 og angivet som gældende fra 18.02.2024 (75 dage).
Ingen historik.
Form
Virksomhedsform
80.
Sidst opdateret den 20.02.2019 og angivet som gældende fra 08.02.2019 (1911 dage).
Ingen historik.
Kontakt
Kontaktoplysninger
yasser_naz@hotmail.com.
Sidst opdateret den 20.02.2019 og angivet som gældende fra 08.02.2019 (1911 dage).
Ingen historik.
Telefon
Telefonnummer
91625331.
Sidst opdateret den 20.02.2019 og angivet som gældende fra 08.02.2019 (1911 dage).
Ingen historik.
Navne
Ingen historik.
Binavne
Binavne
E.C.P ApS.
Sidst opdateret den 20.02.2019 og angivet som gældende fra 08.02.2019 (1911 dage).
Ingen historik.
Tegningsregel
Tegningsregel
Selskabet tegnes af en direktør.
Sidst opdateret den 20.02.2019 og angivet som gældende fra 08.02.2019 (1911 dage).
Fortolkning (1 tegningsmulighed)
1 direktør
Ingen historik.
Ansatte
03.05.2024
Ingen historik.
Kapital
03.05.2024
Fra årsrapport
Type af revisorbistand:Erklæring om udvidet gennemgang
Navn på revisionsvirksomhed:e-revisor.com
Revisionsvirksomhedens CVR-nr.:36412143
Virksomhedens regnskabsklasse:Regnskabsklasse B
Bibranche
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Børsnoteret
03.05.2024
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Hjemmeside
03.05.2024
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.