Copied
 
 
Formål
Formål
Virksomhedens formål er at udvikle, producere og handle sondemad lavet af almindelige fødevarer.
Sidst opdateret den 18.01.2019 og angivet som gældende fra 17.01.2019 (1935 dage).
Ingen historik.
Status
Virksomhedsstatus
NORMAL.
Sidst opdateret den 18.01.2019 og angivet som gældende fra 17.01.2019 (1935 dage).
Ingen historik.
Branche
Branche
Fremstilling af homogeniserede produkter og diætmad (108600).
Sidst opdateret den 18.01.2019 og angivet som gældende fra 17.01.2019 (1935 dage).
Ingen historik.
Revision
Revisionfravalgt
true.
Sidst opdateret den 18.01.2019 og angivet som gældende fra 17.01.2019 (1935 dage).
Ingen historik.
Revisor
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Form
Virksomhedsform
60.
Sidst opdateret den 24.03.2023 og angivet som gældende fra 17.03.2023 (415 dage).
HistorikStartStop
6017.03.2023
8003.04.202016.03.2023
8117.01.201902.04.2020
Kontakt
Kontaktoplysninger
kontakt@bellyfood.dk.
Sidst opdateret den 18.08.2021 og angivet som gældende fra 18.08.2021 (991 dage).
HistorikStartStop
kontakt@bellyfood.dk18.08.2021
bellyfood@outlook.dk17.01.201917.08.2021
Telefon
Telefonnummer
42729255.
Sidst opdateret den 18.01.2019 og angivet som gældende fra 17.01.2019 (1935 dage).
Ingen historik.
Navne
Tegningsregel
Tegningsregel
Selskabet tegnes af en direktør.
Sidst opdateret den 18.01.2019 og angivet som gældende fra 17.01.2019 (1935 dage).
Fortolkning (1 tegningsmulighed)
1 direktør
Ingen historik.
Ansatte
05.05.2024
Ingen historik.
Kapital
05.05.2024
Fra årsrapport
Type af revisorbistand:Andre erklæringer uden sikkerhed
Navn på revisionsvirksomhed:BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab
Revisionsvirksomhedens CVR-nr.:20222670
Beskrivelse af revisor:Statsautoriseret revisor
Virksomhedens regnskabsklasse:Regnskabsklasse B
Bibranche
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Børsnoteret
05.05.2024
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Hjemmeside
05.05.2024
Hjemmeside
www.bellyfood.dk.
Sidst opdateret den 28.03.2022 og angivet som gældende fra 28.03.2022 (769 dage).
Ingen historik.