Sektion (alle) | |||||||
Beliggenhedsadresse | xbrl | Kvartalsbeskæftigelse | Månedsbeskæftigelse | ||||
Direktion | Legale ejere | Reelle ejere | Formål | ||||
Første regnskabsperiode | Hovedbranche | Kapital | Kapitaldelvist | ||||
Kapitalvaluta | Navne | Regnskabs år | Revision fravalgt | ||||
Stiftere | Tegningsregel | Vedtægter | Virksomhedsform | ||||
Virksomhedsstatus |
Den 2024-09-04 tilføjes Beliggenhedsadresse: Chrst Boecksvej 1, 3480 Fredensborg (offentliggjort 2024-09-04)
Den 2024-09-03 fjernes Beliggenhedsadresse: Chrst Boecksvej 1, 3480 Fredensborg (offentliggjort 2024-09-04)
Den 2024-08-29 offentliggøres Regnskab 2023
Den 2023-11-09 offentliggøres Regnskab 2022
Den 2022-12-12 offentliggøres Regnskab 2021
Den 2021-12-08 offentliggøres Regnskab 2020
Den 2020-11-18 offentliggøres Regnskab 2019
Den 2019-09-30 tilføjes Kvartalsbeskæftigelse: 1 (offentliggjort 2020-01-02)
Den 2019-09-30 tilføjes Månedsbeskæftigelse: 3 (offentliggjort 2019-11-27)
Den 2019-08-31 tilføjes Månedsbeskæftigelse: 3 (offentliggjort 2019-10-31)
Den 2019-07-31 tilføjes Månedsbeskæftigelse: 3 (offentliggjort 2019-09-26)
Den 2019-06-30 tilføjes Kvartalsbeskæftigelse: 1 (offentliggjort 2019-09-27)
Den 2019-06-30 tilføjes Månedsbeskæftigelse: 1 (offentliggjort 2019-08-26)
Den 2019-05-31 tilføjes Månedsbeskæftigelse: 1 (offentliggjort 2019-07-22)
Den 2019-04-30 tilføjes Månedsbeskæftigelse: 1 (offentliggjort 2019-06-26)
Den 2019-03-31 tilføjes Kvartalsbeskæftigelse: 1 (offentliggjort 2019-06-26)
Den 2019-03-31 tilføjes Månedsbeskæftigelse: 1 (offentliggjort 2019-05-27)
Den 2019-02-13 tilføjes Direktion: Nevzat Tunc (direktør) (offentliggjort 2019-02-19)
Den 2019-01-15 tilføjes Legale ejere: Nevzat Tunc (offentliggjort 2019-02-19)
Den 2019-01-15 fjernes Legale ejere: Yavuz Dogan, Dogan Kilic (offentliggjort 2019-02-19)
Den 2019-01-14 fjernes Legale ejere: Nevzat Tunc (offentliggjort 2019-02-19)
Den 2019-01-03 tilføjes Legale ejere: Nevzat Tunc, Yavuz Dogan, Dogan Kilic (offentliggjort 2019-02-19)
Den 2019-01-15 tilføjes Reelle ejere: Nevzat Tunc (offentliggjort 2019-02-19)
Den 2019-01-15 fjernes Reelle ejere: Dogan Kilic, Yavuz Dogan (offentliggjort 2019-02-19)
Den 2019-01-14 fjernes Reelle ejere: Nevzat Tunc (offentliggjort 2019-02-19)
Den 2019-01-03 tilføjes Reelle ejere: Nevzat Tunc, Dogan Kilic, Yavuz Dogan (offentliggjort 2019-02-19)
Den 2019-01-13 fjernes Direktion: Dogan Kilic (adm. dir.) (offentliggjort 2019-02-19)
Den 2019-01-03 tilføjes Direktion: Dogan Kilic (adm. dir.) (offentliggjort 2019-02-19)
Den 2019-01-03 tilføjes Beliggenhedsadresse: Chrst Boecksvej 1, 3480 Fredensborg (offentliggjort 2024-09-04)
Den 2019-01-03 tilføjes Formål: Selskabets formål er at drive produktion, handel og industri, samt deraf følgende virksomhed. (offentliggjort 2019-01-03)
Den 2019-01-03 tilføjes Første regnskabsperiode (slut): 2020-06-30 (offentliggjort 2019-01-03)
Den 2019-01-03 tilføjes Første regnskabsperiode (start): 2019-01-03 (offentliggjort 2019-01-03)
Den 2019-01-03 tilføjes Hovedbranche: Restauranter (offentliggjort 2019-01-03)
Den 2019-01-03 tilføjes Kapital (Kapital): 90.000,00 (offentliggjort 2019-01-03)
Den 2019-01-03 tilføjes Kapital (Kapitalklasser): false (offentliggjort 2019-01-03)
Den 2019-01-03 tilføjes Kapitaldelvist: false (offentliggjort 2019-01-03)
Den 2019-01-03 tilføjes Kapitalvaluta: DKK (offentliggjort 2019-01-03)
Den 2019-01-03 tilføjes Navne: Restaurant Ciao ApS (offentliggjort 2019-01-03)
Den 2019-01-03 tilføjes Regnskabs år: --06-30 (offentliggjort 2019-01-03)
Den 2019-01-03 tilføjes Regnskabs år: --07-01 (offentliggjort 2019-01-03)
Den 2019-01-03 tilføjes Revision fravalgt: true (offentliggjort 2019-01-03)
Den 2019-01-03 tilføjes Stiftere: Yavuz Dogan, Nevzat Tunc, Dogan Kilic (offentliggjort 2019-01-03)
Den 2019-01-03 tilføjes Tegningsregel: Selskabet tegnes af en direktør (offentliggjort 2019-01-03)
Den 2019-01-03 tilføjes Vedtægter: 2019-01-03 (offentliggjort 2019-01-03)
Den 2019-01-03 tilføjes Virksomhedsform: 80 (offentliggjort 2019-01-03)
Den 2019-01-03 tilføjes Virksomhedsstatus: NORMAL (offentliggjort 2019-01-03)