0 % konkurs / tvangsopløst
Person | under 12 måneder | under 24 måneder | under 36 måneder | Alle relationer |
---|
Esmatullah Amiri(virk.: 3) Adm. Dir., Legale ejere, Reelle ejere | 0 % | 0 % | 0 % | 0 % |
Konkurser inkluderer selskaber uden retsvirkning,
under rekonstruktion, under konkurs, opløst efter konkurs, under tvangsopløsning,
tvangsopløst og under reassumering hvor personen har indgået i bestyrelsen, ledelsen eller ejerkredsen. |
Ingen Konkurser fsva. ikke aktive deltagere
Nuværende adresse:
Stationsvej 34, 6360 Tinglev
Personer: (0)Ingen personer registreret på adressen.
Nuværende adresse:
Stationsvej 34, 6360 Tinglev
Dato | Afstand | Fra | Til |
---|
05.09.2018 | 89,65 (km) | Storegade 23A, 6310 Broager | Kongevej 5B, 6270 Tønder |
22.12.2020 | 0,00 (km) | Kongevej 5B, 6270 Tønder | Kongevej 5B, 6270 Tønder |
06.02.2021 | 89,65 (km) | Kongevej 5B, 6270 Tønder | Storegade 23, 6310 Broager |
19.03.2021 | 89,65 (km) | Storegade 23, 6310 Broager | Kongevej 5B, 6270 Tønder |
11.04.2023 | 43,17 (km) | Kongevej 5B, 6270 Tønder | Stationsvej 34A, 6360 Tinglev |
Sønderjyske Pizza & Grill ApS. |
Sidst opdateret den 05.10.2021 og
angivet som gældende fra 04.10.2021 (942
dage). |
Aktive person | NORMAL | AKTIV | UNDER KONKURS | KONKURS | OPLØST | ØVRIGT |
---|
Esmatullah Amiri(virk.: 3) Adm. Dir., Legale ejere, Reelle ejere | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 |
Pct. | 33 % | 0 % | 0 % | 0 % | 0 % | 67 % |
Konkurs inkluderer selskaber uden
retsvirkning, under rekonstruktion, opløst efter konkurs,
under tvangsopløsning, tvangsopløst og under reassumering. Vi gør opmærksom
på, at rollen som stifter i denne fremstilling (virksomhedsrelationer) altid
associeres med en konkurs /
tvangsopløsning uagtet om stifteren havde nogen aktiv rolle i virksomheden
på tidspunktet for konkursen / tvangsopløsningen. |
Person | BESTYRELSE | DIREKTION | EJERE | OTHER |
---|
Esmatullah Amiri(virk.: 3) Adm. Dir., Legale ejere, Reelle ejere | 0 | 1 | 6 | 2 |
Pct. | 0 % | 11 % | 67 % | 22 % |
Other inkluderer roller som stiftere, likvidator og revision. |