Copied
 
 
Formål
Formål
Selskabets formål er at købe, investere i og drive virksomheder som har et markant fokus på ESG agendaen herunder bæredygtighed, social ansvarlighed og positiv impact i verden. Ambitionen er, at udvikle et globalt konglomerat med denne impact agenda som det bærende kombineret med et stærkt fokus på skalering og profitabilitet. Vi ønsker, at virksomheder drives med en forståelse af ansvarlighed, der både inkluderer virksomhedernes økonomiske bæredygtighed såvel som medarbejdere, stakeholders, kunder, naturen og mennesker generelt. Ved hjælp af denne agenda er det vores formål og dermed vores mission at bidrage til skabelsen af en bedre verden på en bæredygtig økonomisk måde. Vi er derfor en investeringsgruppe og et konglomerat, som ved hjælp af iværksætteri og succes-drevet virksomhedsudvikling skalerer vores virksomheder til regionale og globale succesfulde brands og virksomheder, der samtidig har et markant positivt aftryk på verden generelt. Som investeringsgruppe er vi derfor ikke afgrænset til en bestemt branche, men vi er afgrænset til kun at inkludere startups og veletablerede virksomheder, der ligeledes arbejder indenfor ovennævnte agenda. Vi ønsker at gå forrest for at vise, at der findes en tredje vej, som hverken er en NGO eller den traditionelle virksomhed, men derimod en hybrid mellem de to.
Sidst opdateret den 22.12.2023 og angivet som gældende fra 21.12.2023 (238 dage).
HistorikStartStop
Selskabets formål er at købe, investere i og drive virksomheder som har et markant fokus på ESG agendaen herunder bæredygtighed, social ansvarlighed og positiv impact i verden. Ambitionen er, at udvikle et globalt konglomerat med denne impact agenda som det bærende kombineret med et stærkt fokus på skalering og profitabilitet. Vi ønsker, at virksomheder drives med en forståelse af ansvarlighed, der både inkluderer virksomhedernes økonomiske bæredygtighed såvel som medarbejdere, stakeholders, kunder, naturen og mennesker generelt. Ved hjælp af denne agenda er det vores formål og dermed vores mission at bidrage til skabelsen af en bedre verden på en bæredygtig økonomisk måde. Vi er derfor en investeringsgruppe og et konglomerat, som ved hjælp af iværksætteri og succes-drevet virksomhedsudvikling skalerer vores virksomheder til regionale og globale succesfulde brands og virksomheder, der samtidig har et markant positivt aftryk på verden generelt. Som investeringsgruppe er vi derfor ikke afgrænset til en bestemt branche, men vi er afgrænset til kun at inkludere startups og veletablerede virksomheder, der ligeledes arbejder indenfor ovennævnte agenda. Vi ønsker at gå forrest for at vise, at der findes en tredje vej, som hverken er en NGO eller den traditionelle virksomhed, men derimod en hybrid mellem de to21.12.2023
Virksomhedens formål er at købe, investere i og drive social ansvarlige virksomheder med det sigte at opbygge en gruppe af social ansvarlige virksomheder, hvis formål er at bidrage til skabelsen af en bedre verden på en bæredygtig økonomisk måde, således virksomhederne ikke er NGO'er eller traditionelle virksomheder drevet alene af profitmaksimerings-princippet, men derimod bliver og udviser en ansvarlig måde at drive virksomhed på gennem alle operationer og ved motivet om, at vise verden en ny måde at drive virksomhed på, hvor bundlinien ikke er målet men midlet til at skabe en bedre verden. Social Business Investment Group er derfor ikke afgrænset til en bestemt branche, men derimod er SBIG afgrænset til kun at inkludere social ansvarlige virksomheder, startups og iværksættere. Social Business Investment Group vil selvstændigt igangsætte og støtte social ansvarlige projekter, som direkte eller indirekte bakker op om selskabets grundlæggende formål om at skabe en bedre verden via iværksætteri og uddannelse. Social Business Investment Group ønsker at gå forrest for at vise, at der findes en tredje vej, som hverken er en NGO eller den traditionelle virksomhed, men derimod en hybrid mellem de to19.04.201820.12.2023
Status
Virksomhedsstatus
NORMAL.
Sidst opdateret den 20.02.2019 og angivet som gældende fra 20.02.2019 (2003 dage).
HistorikStartStop
NORMAL20.02.2019
UNDER TVANGSOPLØSNING27.11.201819.02.2019
NORMAL19.04.201826.11.2018
Branche
Branche
Ikke-finansielle holdingselskaber (642020).
Sidst opdateret den 19.04.2018 og angivet som gældende fra 19.04.2018 (2310 dage).
Ingen historik.
Revision
Revisionfravalgt
true.
Sidst opdateret den 19.04.2018 og angivet som gældende fra 19.04.2018 (2310 dage).
Ingen historik.
Revisor
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Form
Virksomhedsform
80.
Sidst opdateret den 19.04.2018 og angivet som gældende fra 19.04.2018 (2310 dage).
Ingen historik.
Kontakt
Kontaktoplysninger
jonathan.algreen@1people.com.
Sidst opdateret den 19.04.2018 og angivet som gældende fra 19.04.2018 (2310 dage).
Ingen historik.
Telefon
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Navne
Binavne
Binavne
IBIG ApS.
Sidst opdateret den 22.12.2023 og angivet som gældende fra 22.12.2023 (237 dage).
Ingen historik.
Tegningsregel
Tegningsregel
Virksomheden tegnes af en direktør.
Sidst opdateret den 22.12.2023 og angivet som gældende fra 22.12.2023 (237 dage).
Fortolkning (1 tegningsmulighed)
1 direktør
HistorikStartStop
Virksomheden tegnes af en direktør22.12.2023
Virksomheden tegnes af direktøren29.11.201821.12.2023
Selskabet tegnes af direktøren19.04.201827.11.2018
Ansatte
15.08.2024
Ingen historik.
Kapital
15.08.2024
Fra årsrapport
Type af revisorbistand:Revisionspåtegning
Navn på revisionsvirksomhed:Kallermann Revision A/S - statsautoriseret revisionsfirma
Revisionsvirksomhedens CVR-nr.:30195264
Virksomhedens regnskabsklasse:Regnskabsklasse B
Grundlag for konklusion (revision):Grundlag for konklusion Vi har udført vores revision i overensstemmelse med internationale standarder om revision og de yderligere krav, der er gældende i Danmark. Vores ansvar ifølge disse standarder og krav er nærmere beskrevet i revisionspåtegningens afsnit "Revisors ansvar for revisionen af årsregnskabet". Vi er uafhængige af selskabet i overensstemmelse med International Ethics Standards Board for Accountants' internationale retningslinjer for revisorers etiske adfærd (IESBA Code) og de yderligere etiske krav, der er gældende i Danmark, ligesom vi har opfyldt vores øvrige etiske forpligtelser i henhold til disse krav og IESBA Code. Det er vores opfattelse, at det opnåede revisionsbevis er tilstrækkeligt og egnet som grundlag for vores konklusion.
Konklusion (revision):Konklusion Vi har revideret årsregnskabet for Impact Business Investment Group ApS for regnskabsåret 1. januar 2023 - 31. december 2023, der omfatter anvendt regnskabspraksis, resultatopgørelse, balance, egenkapitalopgørelse og noter. Årsregnskabet udarbejdes efter årsregnskabsloven. Det er vores opfattelse, at årsregnskabet giver et retvisende billede af selskabets aktiver, passiver og finansielle stilling pr. 31. december 2023, samt af resultatet af selskabets aktiviteter for regnskabsåret 1. januar 2023 - 31. december 2023 i overensstemmelse med årsregnskabsloven.
Udtalelse om ledelsesberetningen (revision):Ledelsen er ansvarlig for ledelsesberetningen. Vores konklusion om årsregnskabet omfatter ikke ledelsesberetningen, og vi udtrykker ingen form for konklusion med sikkerhed om ledelsesberetningen. I tilknytning til vores revision af årsregnskabet er det vores ansvar at læse ledelsesberetningen og i den forbindelse overveje, om ledelsesberetningen er væsentligt inkonsistent med årsregnskabet eller vores viden opnået ved revisionen eller på anden måde synes at indeholde væsentlig fejlinformation. Vores ansvar er derudover at overveje, om ledelsesberetningen indeholder krævede oplysninger i henhold til årsregnskabsloven. Baseret på det udførte arbejde er det vores opfattelse, at ledelsesberetningen er i overensstemmelse med årsregnskabet og er udarbejdet i overensstemmelse med årsregnskabslovens krav. Vi har ikke fundet væsentlig fejlinformation i ledelsesberetningen. , Udtalelse om ledelsesberetningen Ledelsen er ansvarlig for ledelsesberetningen. Vores konklusion om årsregnskabet omfatter ikke ledelsesberetningen, og vi udtrykker ingen form for konklusion med sikkerhed om ledelsesberetningen. I tilknytning til vores revision af årsregnskabet er det vores ansvar at læse ledelsesberetningen og i den forbindelse overveje, om ledelsesberetningen er væsentligt inkonsistent med årsregnskabet eller vores viden opnået ved revisionen eller på anden måde synes at indeholde væsentlig fejlinformation. Vores ansvar er derudover at overveje, om ledelsesberetningen indeholder krævede oplysninger i henhold til årsregnskabsloven. Baseret på det udførte arbejde er det vores opfattelse, at ledelsesberetningen er i overensstemmelse med årsregnskabet og er udarbejdet i overensstemmelse med årsregnskabslovens krav. Vi har ikke fundet væsentlig fejlinformation i ledelsesberetningen.
Bibranche
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Børsnoteret
15.08.2024
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Hjemmeside
15.08.2024
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.