Copied
 
 
Formål
HistorikStartStop
Selskabets formål er at drive virksomhed, som spisested og hermed beslægtede aktiviteter20.10.202015.03.2024
Virksomhedens formål er at drive holdingsselskab, samt hermed beslægtede aktiviteter11.01.201819.10.2020
Ingen nuværende registrering.
Status
HistorikStartStop
OPLØST EFTER KONKURS15.03.202415.03.2024
UNDER KONKURS27.04.202314.03.2024
NORMAL09.09.202026.04.2023
UNDER TVANGSOPLØSNING02.06.202008.09.2020
NORMAL11.01.201801.06.2020
Ingen nuværende registrering.
Branche
HistorikStartStop
Restauranter (561010)01.01.202115.03.2024
Pizzeriaer, grillbarer, isbarer mv (561020)06.10.202031.12.2020
Ikke-finansielle holdingselskaber (642020)11.01.201805.10.2020
Ingen nuværende registrering.
Revision
HistorikStartStop
true11.01.201815.03.2024
Virksomheden har ikke ændret Revision i sin levetid.
Ingen nuværende registrering.
Revisor
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Form
HistorikStartStop
8011.01.201815.03.2024
Virksomheden har ikke ændret Form i sin levetid.
Ingen nuværende registrering.
Kontakt
HistorikStartStop
info@burgerchick.dk16.01.202115.03.2024
Virksomheden har ikke ændret Kontakt i sin levetid.
Ingen nuværende registrering.
Telefon
HistorikStartStop
5353957016.01.202115.03.2024
Virksomheden har ikke ændret Telefon i sin levetid.
Ingen nuværende registrering.
Navne
Ingen nuværende registrering.
Tegningsregel
HistorikStartStop
Virksomheden tegnes af en direktør17.08.202027.04.2023
Virksomheden tegnes af en likvidator12.06.202016.08.2020
Virksomheden tegnes af en direktør11.01.201802.06.2020
Ingen nuværende registrering.
Ansatte
16.07.2024
Ingen historik.
Kapital
16.07.2024
Fra årsrapport
Type af revisorbistand:Ingen bistand
Virksomhedens regnskabsklasse:Regnskabsklasse B, mikrovirksomhed
Bibranche
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Børsnoteret
16.07.2024
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Hjemmeside
16.07.2024
HistorikStartStop
burgerchick.dk16.01.202115.03.2024
Virksomheden har ikke ændret Hjemmeside i sin levetid.
Ingen nuværende registrering.