Copied
 
 
2018, DKK
27.01.2020
Bruttoresultat

1.299'

Primær drift

-58.588

Årets resultat

-58.186

Aktiver

505'

Kortfristede aktiver

407'

Egenkapital

-8.186

Afkastningsgrad

-12 %

Soliditetsgrad

-2 %

Likviditetsgrad

79 %

Resultat
27.01.2020
Årsrapport
2018
27.01.2020
Nettoomsætning
Bruttoresultat1.298.543
Resultat af primær drift-58.588
Indtægter af kapitalandele (tilknyttede og associerede) 0
Finansielle indtægter0
Finansieringsomkostninger-10.868
Andre finansielle omkostninger0
Resultat før skat-69.456
Resultat-58.186
Forslag til udbytte0
Aktiver
27.01.2020
Årsrapport
2018
27.01.2020
Kortfristede varebeholdninger66.426
Kortfristede tilgodehavender fra salg og tjenesteydelser 221.088
Likvider119.122
Kortfristede aktiver406.636
Immaterielle aktiver og goodwill0
Finansielle anlægsaktiver36.000
Materielle aktiver62.169
Langfristede aktiver98.169
Aktiver504.805
Aktiver
27.01.2020
Passiver
27.01.2020
Årsrapport
2018
27.01.2020
Forslag til udbytte0
Egenkapital-8.186
Hensatte forpligtelser181
Langfristet gæld til banker0
Anden langfristet gæld0
Leverandører af varer og tjenesteydelser78.137
Kortfristede forpligtelser512.810
Gældsforpligtelser512.810
Forpligtelser512.810
Passiver504.805
Passiver
27.01.2020
Nøgletal
27.01.2020
Årsrapport
2018
27.01.2020
Afkastningsgrad -11,6 %
Dækningsgrad Na.
Resultatgrad Na.
Varelagerets omsætningshastighed Na.
Egenkapitals-forretning 710,8 %
Payout-ratio Na.
Gældsdæknings-nøgletal -539,1 %
Soliditestgrad -1,6 %
Likviditetsgrad 79,3 %
Resultat
27.01.2020
Gæld
27.01.2020
Årsrapport
27.01.2020
Nyeste:02.01.2018- 30.06.2019(offentliggjort: 27.01.2020)
Beretning
27.01.2020
Dato for ledelsens godkendelse af årsrapporten:2020-01-27
Statement by Management on the annual report
Identifikation af den godkendte årsrapport:Jeg har dags dato aflagt årsrapporten for regnskabsåret 02. 01. 18 - 30. 06. 19 for Møllers Gastronomi ApS.
Management's review
Beskrivelse af virksomhedens væsentligste aktiviteter:Væsentligste aktiviteter Selskabets aktiviteter består i at drive kantine, udbyde frokostordninger, catering og festival service.