Copied
 
 
Formål
Formål
Selskabets formål er at drive handel med fødevarer detail samt anden hermed beslægtet virksomhed.
Sidst opdateret den 24.03.2017 og angivet som gældende fra 23.03.2017 (2599 dage).
Ingen historik.
Status
Virksomhedsstatus
NORMAL.
Sidst opdateret den 24.03.2017 og angivet som gældende fra 23.03.2017 (2599 dage).
Ingen historik.
Branche
Branche
Restauranter (561010).
Sidst opdateret den 24.03.2017 og angivet som gældende fra 23.03.2017 (2599 dage).
Ingen historik.
Revision
Revisionfravalgt
true.
Sidst opdateret den 24.03.2017 og angivet som gældende fra 23.03.2017 (2599 dage).
Ingen historik.
Revisor
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Form
Virksomhedsform
80.
Sidst opdateret den 24.03.2017 og angivet som gældende fra 23.03.2017 (2599 dage).
Ingen historik.
Kontakt
Kontaktoplysninger
Mail@proviant.dk.
Sidst opdateret den 11.06.2017 og angivet som gældende fra 11.06.2017 (2519 dage).
HistorikStartStop
Mail@proviant.dk11.06.2017
post@chokoladeonline.dk23.03.201710.06.2017
Telefon
Telefonnummer
61611152.
Sidst opdateret den 11.06.2017 og angivet som gældende fra 11.06.2017 (2519 dage).
Ingen historik.
Navne
Ingen historik.
Tegningsregel
Tegningsregel
Selskabet kan tegnes af en direktør.
Sidst opdateret den 24.03.2017 og angivet som gældende fra 23.03.2017 (2599 dage).
Fortolkning (1 tegningsmulighed)
1 direktør
Ingen historik.
Ansatte
04.05.2024
Kapital
04.05.2024
Fra årsrapport
Type af revisorbistand:Andre erklæringer uden sikkerhed
Navn på revisionsvirksomhed:Baagøe | Schou, statsautoriseret revisionsaktieselskab
Revisionsvirksomhedens CVR-nr.:21148148
Beskrivelse af revisor:statsautoriseret revisor
Virksomhedens regnskabsklasse:Regnskabsklasse B
Bibranche
Bibranche
Fiskeforretninger.
Sidst opdateret den 22.10.2019 og angivet som gældende fra 20.08.2019 (1719 dage).
HistorikStartStop
Fiskeforretninger20.08.2019
Fiskeforretninger13.06.201719.08.2019
Børsnoteret
04.05.2024
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Hjemmeside
04.05.2024
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.