Copied
 
 
2016, DKK
01.06.2017
Bruttoresultat

-40.879

Primær drift

-43.479

Årets resultat

-43.531

Aktiver

0

Kortfristede aktiver
Na.
Egenkapital

-43.431

Afkastningsgrad

0 %

Soliditetsgrad

0 %

Likviditetsgrad

0 %

Resultat
01.06.2017
Årsrapport
2016
01.06.2017
Nettoomsætning
Bruttoresultat-40.879
Resultat af primær drift-43.479
Indtægter af kapitalandele (tilknyttede og associerede) 0
Finansielle indtægter0
Finansieringsomkostninger-52
Andre finansielle omkostninger0
Resultat før skat-43.531
Resultat-43.531
Forslag til udbytte0
Aktiver
01.06.2017
Årsrapport
2016
01.06.2017
Kortfristede varebeholdninger0
Kortfristede tilgodehavender fra salg og tjenesteydelser 0
Likvider0
Kortfristede aktiver0
Immaterielle aktiver og goodwill0
Finansielle anlægsaktiver0
Materielle aktiver0
Langfristede aktiver0
Aktiver0
Aktiver
01.06.2017
Passiver
01.06.2017
Årsrapport
2016
01.06.2017
Forslag til udbytte0
Egenkapital-43.431
Hensatte forpligtelser0
Langfristet gæld til banker0
Anden langfristet gæld0
Leverandører af varer og tjenesteydelser0
Kortfristede forpligtelser43.431
Gældsforpligtelser43.431
Forpligtelser43.431
Passiver0
Passiver
01.06.2017
Nøgletal
01.06.2017
Årsrapport
2016
01.06.2017
Afkastningsgrad Na.
Dækningsgrad Na.
Resultatgrad Na.
Varelagerets omsætningshastighed Na.
Egenkapitals-forretning 100,2 %
Payout-ratio Na.
Gældsdæknings-nøgletal -83.613,5 %
Soliditestgrad Na.
Likviditetsgrad Na.
Resultat
01.06.2017
Gæld
01.06.2017
Årsrapport
01.06.2017
Nyeste:01.08.2016- 31.12.2016(offentliggjort: 01.06.2017)
Information om virksomhedens regnskabsklasse:Årsrapporten for GourmetogCatering. dk ivs for 2016 er aflagt i overensstemmelse med årsregnskabslovens bestemmelser for virksomheder i regnskabsklasse B. Årsrapporten for 2016 er aflagt i kr. Der er ingen sammenligningstal, idet 2016 er selskabets første regnskabsperiode.
Beretning
01.06.2017
Statement by Management on the annual report
Identifikation af den godkendte årsrapport:Direktionen har dags dato behandlet og godkendt årsrapporten for 1. august - 31. december 2016 for GourmetogCatering. dk ivs.