Copied
 
 
Formål
Formål
Selskabets formål er drive restaurations- og barvirksomhed samt hermed beslægtet virksomhed.
Sidst opdateret den 13.07.2015 og angivet som gældende fra 13.07.2015 (3218 dage).
Ingen historik.
Status
Virksomhedsstatus
NORMAL.
Sidst opdateret den 13.07.2015 og angivet som gældende fra 13.07.2015 (3218 dage).
Ingen historik.
Branche
Branche
Restauranter (561010).
Sidst opdateret den 13.07.2015 og angivet som gældende fra 13.07.2015 (3218 dage).
Ingen historik.
Revision
Revisionfravalgt
true.
Sidst opdateret den 25.04.2017 og angivet som gældende fra 18.04.2017 (2573 dage).
HistorikStartStop
true18.04.2017
false13.07.201517.04.2017
Revisor
HistorikStartStop
ADDCO P/S GODKENDTE REVISORER13.07.201518.04.2017
Virksomheden har ikke ændret Revisor i sin levetid.
Ingen nuværende registrering.
Form
Virksomhedsform
80.
Sidst opdateret den 13.07.2015 og angivet som gældende fra 13.07.2015 (3218 dage).
Ingen historik.
Kontakt
Kontaktoplysninger
morten.varano@gmail.com.
Sidst opdateret den 13.07.2015 og angivet som gældende fra 13.07.2015 (3218 dage).
Ingen historik.
Telefon
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Navne
Tegningsregel
Tegningsregel
Selskabet tegnes af den samlede direktion.
Sidst opdateret den 12.10.2016 og angivet som gældende fra 10.10.2016 (2763 dage).
Fortolkning (1 tegningsmulighed)
direktionen
HistorikStartStop
Selskabet tegnes af den samlede direktion10.10.2016
Selskabet tegnes af direktionen13.07.201509.10.2016
Ansatte
04.05.2024
Kapital
04.05.2024
Fra årsrapport
Type af revisorbistand:Andre erklæringer uden sikkerhed
Navn på revisionsvirksomhed:ADDCO P/S Godkendte Revisorer
Revisionsvirksomhedens CVR-nr.:36464852
Beskrivelse af revisor:registreret revisor
Virksomhedens regnskabsklasse:Regnskabsklasse B
Bibranche
Bibranche
Cafeér, værtshuse, diskoteker mv.
Sidst opdateret den 13.07.2015 og angivet som gældende fra 13.07.2015 (3218 dage).
Ingen historik.
Børsnoteret
04.05.2024
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Hjemmeside
04.05.2024
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.