Copied
 
 
Status: Normal
Hjallerup Bageri ApS
36713534
Søndergade 4, 9320 Hjallerup
Telefonnummer mangler
Obligatorisk e-mail mangler
Hjemmeside mangler
Beskrivelse
Hjallerup Bageri ApS er aktiv indenfor Fremstilling af friske bageriprodukter (107120). Selskabets formål er at drive virksomhed med fremstilling af friske bageriprodukter, samt dermed beslægtet virksomhed efter ledelsens skøn
Tegningsregel
Selskabet tegnes af en direktør.
Oplysninger
Dato: 09.09.2024
Status
NORMAL.
Etableret
15.04.2015 (7 år)
Form
Anpartsselskab (APS).
Vedtægter
Ingen vedtægtsdato.
Kapital
50.000,00 (DKK)
(15.04.2015)
Ansatte
15, 2018 (årsværk: 7)
15, kvt. 3. 2019 (årsværk: 7)
15, mdr. 9. 2019 (årsværk: 7)
Kønsfordeling
Mænd: 0 %
Kvinder: 100 %
Unisex: 0 %
2023, DKK
23.06.2024
Bruttoresultat

2.581'

Primær drift

277'

Årets resultat

125'

Aktiver

3.693'

Kortfristede aktiver

437'

Egenkapital

1.734'

Afkastningsgrad

8 %

Soliditetsgrad

47 %

Likviditetsgrad

49 %

Regnskab etc.
09.09.2024
Revision
Revision fravalgt.
Revisor
Ingen revisor angivet
Type af revisorbistand:
Andre erklæringer uden sikkerhed
Virksomhedens regnskabsklasse:
Regnskabsklasse B
Regnskab
01.01.2023 - 31.12.2023
Offentliggjort: 23.06.2024 (78 dage)
Hent årsrapport
Årsrapport 2023 (23.06.2024)
Årsrapport 2022 (23.06.2023)
Årsrapport 2021 (04.07.2022)
Årsrapport 2020 (08.07.2021)
Årsrapport 2019 (27.08.2020)
Årsrapport 2018 (27.05.2019)
Årsrapport 2017 (08.06.2018)
Årsrapport 2016 (02.06.2017)
Årsrapport 2015 (13.06.2016)
Statstidende
09.09.2024
Opret en bruger for, at få live data fra statstidende.
Tinglysning
09.09.2024
Opret en bruger for, at få live data fra statstidende.
Direktion
PersonDatoRolle
Susanne Ramskov 15.04.2015 direktør
Bestyrelse
Ingen nuværende registrering.
Stiftere
StiftereStatusDato
Susanne Ramskov Holding ApS (CVR 36713208) NORMAL 15.04.2015
Reelle ejere
Vi viser ikke reelle ejere.
Legale ejere
EjereStatusDatoAndelStemmer
Susanne Ramskov Holding ApS (CVR 36713208) NORMAL 15.04.2015 100,00% 100,00 %
Selskaber
Ingen nuværende registrering.