Copied
 
 
Formål
Formål
Selskabets formål er at drive restaurant og dermed beslægtet virksomhed.
Sidst opdateret den 09.02.2015 og angivet som gældende fra 30.10.2014 (3469 dage).
Ingen historik.
Status
Virksomhedsstatus
NORMAL.
Sidst opdateret den 09.02.2015 og angivet som gældende fra 20.10.2014 (3479 dage).
Ingen historik.
Branche
Branche
Restauranter (561010).
Sidst opdateret den 22.10.2014 og angivet som gældende fra 20.10.2014 (3479 dage).
Ingen historik.
Revision
Revisionfravalgt
false.
Sidst opdateret den 04.04.2018 og angivet som gældende fra 15.03.2018 (2237 dage).
HistorikStartStop
false15.03.2018
true20.10.201414.03.2018
Revisor
Revisor
Revisionsfirmaet Axel Gram I/S
Sidst opdateret den 04.04.2018 og angivet som gældende fra 15.03.2018 (2237 dage).
Ingen historik.
Form
Virksomhedsform
80.
Sidst opdateret den 21.10.2014 og angivet som gældende fra 20.10.2014 (3479 dage).
Ingen historik.
Kontakt
Kontaktoplysninger
caglarkoycu@live.dk.
Sidst opdateret den 22.10.2014 og angivet som gældende fra 20.10.2014 (3479 dage).
Ingen historik.
Telefon
Telefonnummer
29875005.
Sidst opdateret den 22.10.2014 og angivet som gældende fra 20.10.2014 (3479 dage).
Ingen historik.
Navne
Ingen historik.
Tegningsregel
Tegningsregel
Selskabet ledes af en direktion bestående af en til tre medlemmer. Direktørerne tegner selskabet i forhold til omverdenen.
Sidst opdateret den 09.02.2015 og angivet som gældende fra 30.10.2014 (3469 dage).
Fortolkning (2 tegningsmuligheder)
1 direktion bestående en til tre medlemmer
direktørerne
Ingen historik.
Ansatte
29.04.2024
Kapital
29.04.2024
Fra årsrapport
Type af revisorbistand:Erklæring om udvidet gennemgang
Navn på revisionsvirksomhed:Revisionsfirmaet Axel Gram I/S,
Revisionsvirksomhedens CVR-nr.:16645699
Beskrivelse af revisor:Statsautoriseret revisor
Virksomhedens regnskabsklasse:Regnskabsklasse B
Bibranche
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Børsnoteret
29.04.2024
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Hjemmeside
29.04.2024
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.