Ingen nuværende registrering.
Historik | Start | Stop |
---|
OPLØST EFTER KONKURS | 18.12.2023 | 18.12.2023 |
UNDER KONKURS | 30.01.2023 | 17.12.2023 |
NORMAL | 27.06.2014 | 29.01.2023 |
Ingen nuværende registrering.
Historik | Start | Stop |
---|
Fremstilling af kakao, chokolade og sukkervarer (108200) | 01.07.2014 | 18.12.2023 |
Uoplyst (999999) | 27.06.2014 | 30.06.2014 |
Ingen nuværende registrering.
Historik | Start | Stop |
---|
false | 27.06.2014 | 18.12.2023 |
Virksomheden har ikke ændret Revision i sin
levetid. |
Ingen nuværende registrering.
Ingen nuværende registrering.
Ingen nuværende registrering.
Historik | Start | Stop |
---|
anna@friisholmchokolade.dk | 29.09.2015 | 18.12.2023 |
mia@friisholmchokolade.dk | 01.09.2014 | 28.09.2015 |
Ingen nuværende registrering.
Historik | Start | Stop |
---|
28140300 | 12.07.2015 | 18.12.2023 |
Virksomheden har ikke ændret Telefon i sin
levetid. |
Ingen nuværende registrering.
Historik | Start | Stop |
---|
FRIIS-HOLM CHOKOLADE A/S | 27.06.2014 | 18.12.2023 |
Virksomheden har ikke ændret Navne i sin
levetid. |
Ingen nuværende registrering.
Historik | Start | Stop |
---|
Selskabet tegnes af den samlede bestyrelse, af to bestyrelsesmedlemmer i forening eller af et bestyrelsesmedlem i forening med en direktør | 17.11.2014 | 30.01.2023 |
Virksomheden har ikke ændret Tegningsregel i sin
levetid. |
Ingen nuværende registrering.
Type af revisorbistand:Erklæring om udvidet gennemgang
Navn på revisionsvirksomhed:Bidstrup Revision v/ Inge Bidstrup
Revisionsvirksomhedens CVR-nr.:17578235
Beskrivelse af revisor:registreret revisor
Virksomhedens regnskabsklasse:Regnskabsklasse B
Historik | Start | Stop |
---|
Engroshandel med sukker, chokolade og sukkervarer | 01.07.2014 | 18.12.2023 |
Virksomheden har ikke ændret Bibranche
i
sin
levetid. |
Ingen nuværende registrering.
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Historik | Start | Stop |
---|
friisholmchokolade.dk | 27.11.2019 | 18.12.2023 |
Virksomheden har ikke ændret Hjemmeside i
sin
levetid. |
Ingen nuværende registrering.