Copied
 
 
2015, DKK
02.12.2016
Bruttoresultat

-13.500

Primær drift

-13.500

Årets resultat

25.454

Aktiver

1.031'

Kortfristede aktiver

1.031'

Egenkapital

1.013'

Afkastningsgrad

-1 %

Soliditetsgrad

98 %

Likviditetsgrad

+500%

Resultat
02.12.2016
Årsrapport
2015
02.12.2016
Nettoomsætning
Bruttoresultat-13.500
Resultat af primær drift-13.500
Indtægter af kapitalandele (tilknyttede og associerede) 0
Finansielle indtægter46.126
Finansieringsomkostninger0
Andre finansielle omkostninger0
Resultat før skat32.626
Resultat25.454
Forslag til udbytte0
Aktiver
02.12.2016
Årsrapport
2015
02.12.2016
Kortfristede varebeholdninger0
Kortfristede tilgodehavender fra salg og tjenesteydelser 984.068
Likvider46.609
Kortfristede aktiver1.030.677
Immaterielle aktiver og goodwill0
Finansielle anlægsaktiver0
Materielle aktiver0
Langfristede aktiver0
Aktiver1.030.677
Aktiver
02.12.2016
Passiver
02.12.2016
Årsrapport
2015
02.12.2016
Forslag til udbytte0
Egenkapital1.012.905
Hensatte forpligtelser0
Langfristet gæld til banker0
Anden langfristet gæld0
Leverandører af varer og tjenesteydelser0
Kortfristede forpligtelser13.700
Gældsforpligtelser17.772
Forpligtelser17.772
Passiver1.030.677
Passiver
02.12.2016
Nøgletal
02.12.2016
Årsrapport
2015
02.12.2016
Afkastningsgrad -1,3 %
Dækningsgrad Na.
Resultatgrad Na.
Varelagerets omsætningshastighed Na.
Egenkapitals-forretning 2,5 %
Payout-ratio Na.
Gældsdæknings-nøgletal Na.
Soliditestgrad 98,3 %
Likviditetsgrad 7.523,2 %
Resultat
02.12.2016
Gæld
02.12.2016
Årsrapport
02.12.2016
Nyeste:01.07.2015- 30.06.2016(offentliggjort: 02.12.2016)
Beretning
02.12.2016
Dato for ledelsens godkendelse af årsrapporten:2016-12-01
Statement by Management on the annual report
Identifikation af den godkendte årsrapport:Direktionen har dags dato behandlet og godkendt årsrapporten for regnskabsåret 01. 07. 2015 - 30. 06. 2016 for Food & Rooms ApS.
Management's review
Beskrivelse af virksomhedens væsentligste aktiviteter:Selskabets formål er investering i restaurationer og hoteller internationalt, kulinariske rejser, kulinarisk udstyr og test af samme, import og distribution af specialfødevarer, udgivelse af kulinariske bøger, tidsskrifter, TV-udsendelser og websites samt kulinariske konkurrencer og dermed efter ledelsens skøn beslægtet virksomhed.