Copied
 
 
Formål
Formål
Fonden er stiftet med henblik på at etablere en socialøkonomisk virksomhed som arbejder med udgangspunkt i, at overskud skal anvendes til forbedring af forholdene for mennesker med Autisme Spektrum Forstyrrelser, herunder at oprette og drive bo-, beskæftigelses- og samværstilbud for målgruppen og dermed beslægtede tilbud. Fondens formål er desuden at erhverve og drive beboelses- og erhvervsejendomme på markedsvilkår, til mennesker med Autisme Spektrum Forstyrrelser og andre særlige behov. Herudover har fonden til formål direkte eller indirekte at iværksætte aktiviteter og foretage investeringer af enhver art, som kan fremme formålet. Fonden kan til opnåelse af formålet stifte datterselskaber. Såfremt fondens primære formål ikke kan opfyldes, kan fonden drive almindelig udlejningsvirksomhed ikke specifikt rettet mod mennesker med særlige behov for at bevare et indtjeningsgrundlag. Aktiviteten skal dog tilbageføres til det primære formål så snart det er rentabelt for fonden. Endelig har fonden til formål via eventuel uddeling af disponible midler at støtte tiltag, som er til gavn for mennesker med Autisme Spektrum Forstyrrelser og andre særlige behov i relation til denne gruppe menneskers mulighed for at opnå så uafhængig og selvstændig en tilværelse som muligt. Fonden er for så vidt angår uddelingsbestemmelserne almennyttig.
Sidst opdateret den 23.01.2024 og angivet som gældende fra 08.01.2024 (112 dage).
HistorikStartStop
Fonden er stiftet med henblik på at etablere en socialøkonomisk virksomhed som arbejder med udgangspunkt i, at overskud skal anvendes til forbedring af forholdene for mennesker med Autisme Spektrum Forstyrrelser, herunder at oprette og drive bo-, beskæftigelses- og samværstilbud for målgruppen og dermed beslægtede tilbud. Fondens formål er desuden at erhverve og drive beboelses- og erhvervsejendomme på markedsvilkår, til mennesker med Autisme Spektrum Forstyrrelser og andre særlige behov. Herudover har fonden til formål direkte eller indirekte at iværksætte aktiviteter og foretage investeringer af enhver art, som kan fremme formålet. Fonden kan til opnåelse af formålet stifte datterselskaber. Såfremt fondens primære formål ikke kan opfyldes, kan fonden drive almindelig udlejningsvirksomhed ikke specifikt rettet mod mennesker med særlige behov for at bevare et indtjeningsgrundlag. Aktiviteten skal dog tilbageføres til det primære formål så snart det er rentabelt for fonden. Endelig har fonden til formål via eventuel uddeling af disponible midler at støtte tiltag, som er til gavn for mennesker med Autisme Spektrum Forstyrrelser og andre særlige behov i relation til denne gruppe menneskers mulighed for at opnå så uafhængig og selvstændig en tilværelse som muligt. Fonden er for så vidt angår uddelingsbestemmelserne almennyttig08.01.2024
Fonden er stiftet med henblik på at etablere en socialøkonomisk virksomhed som arbejder med udgangspunkt i, at overskud skal anvendes til forbedring af forholdene for mennesker med Autisme Spektrum Forstyrrelser. Fondens primære formål er at erhverve og drive beboelses- og erhvervsejendomme på markedsvilkår, til mennesker med Autisme Spektrum Forstyrrelser og andre særlige behov. Herudover har fonden til formål direkte eller indirekte at iværksætte aktiviteter og foretage investeringer af enhver art, som kan fremme formålet. Fonden kan til opnåelse af formålet stifte datterselskaber. Såfremt fondens primære formål ikke kan opfyldes, kan fonden drive almindelig udlejningsvirksomhed ikke specifikt rettet mod mennesker med særlige behov for at bevare et indtjeningsgrundlag. Aktiviteten skal dog tilbageføres til det primære formål så snart det er rentabelt for fonden. Endelig har fonden til formål via eventuel uddeling af disponible midler at støtte tiltag, som er til gavn for mennesker med Autisme Spektrum Forstyrrelser og andre særlige behov i relation til denne gruppe menneskers mulighed for at opnå så uafhængig og selvstændig en tilværelse som muligt. Fonden er for så vidt angår uddelingsbestemmelserne almennyttig20.02.201807.01.2024
Status
Virksomhedsstatus
NORMAL.
Sidst opdateret den 20.02.2018 og angivet som gældende fra 20.02.2018 (2260 dage).
Ingen historik.
Branche
Branche
Foreninger, legater og fonde med sygdomsbekæmpende, sociale og velgørende formål (889910).
Sidst opdateret den 22.11.2013 og angivet som gældende fra 27.10.2012 (4202 dage).
Ingen historik.
Revision
Revisionfravalgt
false.
Sidst opdateret den 20.02.2018 og angivet som gældende fra 20.02.2018 (2260 dage).
Ingen historik.
Revisor
Revisor
TREKRONER REVISION A/S - GODKENDTE REVISORER
Sidst opdateret den 20.02.2018 og angivet som gældende fra 20.02.2018 (2260 dage).
Ingen historik.
Form
Virksomhedsform
100.
Sidst opdateret den 20.02.2018 og angivet som gældende fra 20.02.2018 (2260 dage).
HistorikStartStop
10020.02.2018
9027.10.201219.02.2018
Kontakt
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Telefon
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Navne
Binavne
Binavne
Vejby Ejendomsfond.
Sidst opdateret den 23.01.2024 og angivet som gældende fra 19.01.2024 (101 dage).
Ingen historik.
Tegningsregel
Tegningsregel
Fonden tegnes af den samlede  bestyrelse eller af direktøren.
Sidst opdateret den 20.02.2018 og angivet som gældende fra 20.02.2018 (2260 dage).
Fortolkning (2 tegningsmuligheder)
bestyrelsen
direktøren
Ingen historik.
Ansatte
29.04.2024
Ingen historik.
Kapital
29.04.2024
Fra årsrapport
Type af revisorbistand:Revisionspåtegning
Navn på revisionsvirksomhed:Trekroner Revision A/S
Revisionsvirksomhedens CVR-nr.:28991355
Beskrivelse af revisor:Statsautoriseret revisor
Virksomhedens regnskabsklasse:Regnskabsklasse B
Grundlag for konklusion (revision):Grundlag for konklusionVi har udført vores revision i overensstemmelse med internationale standarder om revision og de yderligere krav, der er gældende i Danmark. Vores ansvar ifølge disse standarder og krav er nær-mere beskrevet i revisionspåtegningens afsnit "Revisors ansvar for revisionen af årsregnskabet". Vi er uafhængige af fonden i overensstemmelse med International Ethics Standards Board for Accountants’ internationale etiske retningslinjer for revisorers etiske adfærd (IESBA Code) ogde yderligere etiske krav, der er gældende i Danmark, ligesom vi har opfyldt vores øvrige etiske forpligtelser i henhold til krav og IESBA Code. Det er vores opfattelse, at det opnåede revisions-bevis er tilstrækkeligt og egnet som grundlag for vores konklusion.
Konklusion (revision):Vi har revideret årsregnskabet for Vejby Ejendomsfond (Fonden Vejby Bo og Beskæftigelse) for regnskabsåret 1. januar 2023 - 31. december 2023, der omfatter resultatopgørelse, balance, egenkapitalopgørelse og noter, herunder anvendt regnskabspraksis. Årsregnskabet udarbejdes efter Årsregnskabsloven. Det er vores opfattelse, at årsregnskabet giver et retvisende billede af fondens aktiver, passiver ogfinansielle stilling 31. december 2023 samt af resultatet af fondens aktiviteter for regnskabsåret1. januar 2023 - 31. december 2023 i overensstemmelse med Årsregnskabsloven.
Udtalelse om ledelsesberetningen (revision):Udtalelse om ledelsesberetningenLedelsen er ansvarlig for ledelsesberetningen. Vores konklusion om årsregnskabet omfatter ikke ledelsesberetningen, og vi udtrykker ingen formfor konklusion med sikkerhed om ledelsesberetningen. I tilknytning til vores revision af årsregnskabet er det vores ansvar at læse ledelsesberetningen ogi den forbindelse overveje, om ledelsesberetningen er væsentligt inkonsistent med årsregnskabeteller vores viden opnået ved revisionen eller på anden måde synes at indeholde væsentlig fejl-information. Vores ansvar er derudover at overveje, om ledelsesberetningen indeholder krævede oplysningeri henhold til Årsregnskabsloven. Baseret på det udførte arbejde er det vores opfattelse, at ledelsesberetningen er i overensstemmel-se med årsregnskabet og er udarbejdet i overensstemmelse med Årsregnskabslovens krav. Vi harikke fundet væsentlig fejlinformation i ledelsesberetningen.
Bibranche
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Børsnoteret
29.04.2024
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Hjemmeside
29.04.2024
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.