Copied
 
 
Formål
Formål
Selskabets formål er at være holdingselskab for selskaber der har til formål at drive restaurationsvirksomhed og anden dermed beslægtet virksomhed.
Sidst opdateret den 09.02.2015 og angivet som gældende fra 31.05.2014 (3626 dage).
Ingen historik.
Status
Virksomhedsstatus
NORMAL.
Sidst opdateret den 09.02.2015 og angivet som gældende fra 23.12.2010 (4881 dage).
Ingen historik.
Branche
Branche
Ikke-finansielle holdingselskaber (642020).
Sidst opdateret den 19.11.2020 og angivet som gældende fra 19.11.2020 (1262 dage).
HistorikStartStop
Ikke-finansielle holdingselskaber (642020)19.11.2020
Uoplyst (999999)23.12.201018.11.2020
Revision
Revisionfravalgt
true.
Sidst opdateret den 09.02.2015 og angivet som gældende fra 23.12.2010 (4881 dage).
Ingen historik.
Revisor
HistorikStartStop
Dansk Revision Benny Jakobsen23.12.201031.05.2014
Virksomheden har ikke ændret Revisor i sin levetid.
Ingen nuværende registrering.
Form
Virksomhedsform
80.
Sidst opdateret den 13.01.2011 og angivet som gældende fra 23.12.2010 (4881 dage).
Ingen historik.
Kontakt
Kontaktoplysninger
kontakt@restaurantlb.dk.
Sidst opdateret den 12.02.2017 og angivet som gældende fra 12.02.2017 (2638 dage).
Ingen historik.
Telefon
Telefonnummer
60671080.
Sidst opdateret den 12.02.2017 og angivet som gældende fra 12.02.2017 (2638 dage).
Ingen historik.
Navne
Ingen historik.
Tegningsregel
Tegningsregel
Selskabet tegnes alene af en direktør.
Sidst opdateret den 12.02.2017 og angivet som gældende fra 12.02.2017 (2638 dage).
Fortolkning (1 tegningsmulighed)
1 direktør
HistorikStartStop
Selskabet tegnes alene af en direktør12.02.2017
Selskabet tegnes af to direktører i fællesskab31.05.201411.02.2017
Ansatte
04.05.2024
Ingen historik.
Kapital
04.05.2024
Fra årsrapport
Type af revisorbistand:Ingen bistand
Virksomhedens regnskabsklasse:Regnskabsklasse B, mikrovirksomhed
Bibranche
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Børsnoteret
04.05.2024
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Hjemmeside
04.05.2024
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.