Copied
 
 
Formål
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Status
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Branche
Branche
Sundhedsvæsen i øvrigt i.a.n (869090).
Sidst opdateret den 13.09.2023 og angivet som gældende fra 12.09.2023 (228 dage).
HistorikStartStop
Sundhedsvæsen i øvrigt i.a.n (869090)12.09.2023
Anden undervisning i.a.n (855900)06.09.202130.11.2021
Andre liberale, videnskabelige og tekniske tjenesteydelser i.a.n (749090)01.06.201430.06.2015
Sundhedsvæsen i øvrigt i.a.n (869090)15.01.201015.01.2010
Revision
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Revisor
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Form
Virksomhedsform
10.
Sidst opdateret den 13.09.2023 og angivet som gældende fra 12.09.2023 (228 dage).
HistorikStartStop
1012.09.2023
1006.09.202130.11.2021
1001.06.201430.06.2015
1015.01.201015.01.2010
Kontakt
Kontaktoplysninger
birch-oemand@sydfynsmail.dk.
Sidst opdateret den 13.09.2023 og angivet som gældende fra 12.09.2023 (228 dage).
HistorikStartStop
birch-oemand@sydfynsmail.dk12.09.2023
info@highfivefood.dk06.09.202130.11.2021
mail@oemand.com10.06.201430.06.2015
birch-oemand@sydfynsmail.dk01.06.201409.06.2014
gastronomiogsundhed@sydfynsmail.dk15.01.201015.01.2010
Telefon
Telefonnummer
27504023.
Sidst opdateret den 13.09.2023 og angivet som gældende fra 12.09.2023 (228 dage).
HistorikStartStop
2750402312.09.2023
6226242010.06.201430.06.2015
Navne
Tegningsregel
Virksomheden er en Enkeltmandsvirksomhed og tegnes af Annelise Ømand.
Virksomheden er en Enkeltmandsvirksomhed og tegnes af Annelise Ømand.
Virksomheden er en Enkeltmandsvirksomhed og tegnes af Annelise Ømand.
Virksomheden er en Enkeltmandsvirksomhed og tegnes af Annelise Ømand.
Ansatte
27.04.2024
Kapital
27.04.2024
Ingen historik.
Fra årsrapport
Bibranche
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Børsnoteret
27.04.2024
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Hjemmeside
27.04.2024
HistorikStartStop
www.highfivefood.dk06.09.202130.11.2021
Virksomheden har ikke ændret Hjemmeside i sin levetid.
Ingen nuværende registrering.