Copied
 
 
Status: Normal
Madklubben Grill København ApS
32562191
Solbjergvej 10, 2000 Frederiksberg
Telefonnummer mangler
Obligatorisk e-mail mangler
Hjemmeside mangler
Reklamebeskyttet
Beskrivelse
Madklubben Grill København ApS er aktiv indenfor Restauranter (561010). Selskabets formål er at drive restaurationsvirksomhed samt anden virksomhed, der er forbundet hermed.
Tegningsregel
Selskabet tegnes af direktøren.
Oplysninger
Dato: 29.03.2024
Status
NORMAL.
Etableret
01.11.2009 (14 år)
Form
Anpartsselskab (APS).
Vedtægter
Ingen vedtægtsdato.
Kapital
125.000,00 (DKK)
(01.11.2009)
Ansatte
35, 2018 (årsværk: 15)
35, kvt. 3. 2019 (årsværk: 15)
35, mdr. 9. 2019 (årsværk: 15)
Kønsfordeling
Mænd: 100 %
Kvinder: 0 %
Unisex: 0 %
2022, DKK
30.06.2023
Bruttoresultat

8.931'

Primær drift

2.872'

Årets resultat

2.297'

Aktiver

5.862'

Kortfristede aktiver

4.793'

Egenkapital

3.102'

Afkastningsgrad

49 %

Soliditetsgrad

53 %

Likviditetsgrad

174 %

Regnskab etc.
29.03.2024
Revision
Underlagt revision.
Revisor
PRICEWATERHOUSECOOPERS STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB.
Type af revisorbistand:
Erklæring om udvidet gennemgang
Virksomhedens regnskabsklasse:
Regnskabsklasse B
Regnskab
01.01.2022 - 31.12.2022
Offentliggjort: 30.06.2023 (273 dage)
Hent årsrapport
Årsrapport 2022 (30.06.2023)
Årsrapport 2021 (20.06.2022)
Årsrapport 2020 (23.06.2021)
Årsrapport 2019 (06.07.2020)
Årsrapport 2018 (14.06.2019)
Årsrapport 2017 (13.06.2018)
Årsrapport 2016 (13.06.2017)
Årsrapport 2015 (07.06.2016)
Statstidende
29.03.2024
Opret en bruger for, at få live data fra statstidende.
Tinglysning
29.03.2024
Opret en bruger for, at få live data fra statstidende.
Direktion
PersonDatoRolle
Anders Aagaard Jensen 01.11.2009 direktør
Bestyrelse
Ingen nuværende registrering.
Stiftere
StiftereStatusDato
RELEVANT HOLDING ApS (CVR 29193592) NORMAL 01.11.2009
Reelle ejere
Vi viser ikke reelle ejere.
Legale ejere
EjereStatusDatoAndelStemmer
Madklubben Holding ApS (CVR 40901264) NORMAL 16.12.2020 100,00% 100,00 %
Selskaber
Ingen nuværende registrering.