Copied
 
 
Formål
Formål
at drive handel og restaurationsvirksomhed.
Sidst opdateret den 09.02.2015 og angivet som gældende fra 13.08.2009 (5577 dage).
Ingen historik.
Status
Virksomhedsstatus
NORMAL.
Sidst opdateret den 09.02.2015 og angivet som gældende fra 12.08.2009 (5578 dage).
Ingen historik.
Branche
Branche
Restauranter (561010).
Sidst opdateret den 13.08.2009 og angivet som gældende fra 24.08.2009 (5566 dage).
HistorikStartStop
Restauranter (561010)24.08.2009
Uoplyst (999999)12.08.200923.08.2009
Revision
Revisionfravalgt
true.
Sidst opdateret den 09.02.2015 og angivet som gældende fra 12.08.2009 (5578 dage).
Ingen historik.
Revisor
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Form
Virksomhedsform
80.
Sidst opdateret den 12.08.2009 og angivet som gældende fra 12.08.2009 (5578 dage).
Ingen historik.
Kontakt
Kontaktoplysninger
anshun1688@gmail.com.
Sidst opdateret den 23.01.2023 og angivet som gældende fra 23.01.2023 (666 dage).
HistorikStartStop
anshun1688@gmail.com23.01.2023
tohr@vip.cypercity.dk22.08.200922.01.2023
Telefon
Telefonnummer
29869699.
Sidst opdateret den 23.01.2023 og angivet som gældende fra 23.01.2023 (666 dage).
HistorikStartStop
2986969923.01.2023
3511108812.08.200922.01.2023
Navne
Tegningsregel
Tegningsregel
Selskabet tegnes af to direktører i forening.
Sidst opdateret den 09.02.2015 og angivet som gældende fra 13.08.2009 (5577 dage).
Fortolkning (1 tegningsmulighed)
2 direktører +
Ingen historik.
Ansatte
19.11.2024
Kapital
19.11.2024
Fra årsrapport
Type af revisorbistand:Andre erklæringer uden sikkerhed
Navn på revisionsvirksomhed:Bays Revisionskontor
Revisionsvirksomhedens CVR-nr.:20183497
Beskrivelse af revisor:Registreret revisor
Virksomhedens regnskabsklasse:Regnskabsklasse B
Bibranche
Bibranche
Ikke-specialiseret engroshandel med føde-, drikke- og tobaksvarer.
Sidst opdateret den 10.08.2015 og angivet som gældende fra 10.08.2015 (3389 dage).
Ingen historik.
Børsnoteret
19.11.2024
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Hjemmeside
19.11.2024
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.