NAN % konkurs / tvangsopløst
Ikke aktiv i virksomheden | under 12 måneder | under 24 måneder | under 36 måneder | Alle relationer |
---|
Thomas Alexander North Harttung(virk.: 42) | 0 % | 0 % | 0 % | 2,38 % |
Pct. | 0 % | 0 % | 0 % | 2,38 % |
Konkurser inkluderer selskaber uden retsvirkning,
under rekonstruktion, under konkurs, opløst efter konkurs, under tvangsopløsning,
tvangsopløst og under reassumering hvor personen har indgået i bestyrelsen, ledelsen eller ejerkredsen. |
Nuværende adresse:
Barritskovvej 34, 7150 Barrit
Personer: (0)Ingen personer registreret på adressen.
Nuværende adresse:
Barritskovvej 34, 7150 Barrit
Dato | Afstand | Fra | Til |
---|
07.09.2009 | nan (km) | Strandgade 93, 1401 København K | Strandgade 93, 1401 København K |
01.11.2014 | 5,83 (km) | Strandgade 93, 1401 København K | Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C |
11.01.2017 | 0,00 (km) | Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C | Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C |
01.01.2019 | 291,74 (km) | Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C | Barritskovvej 34, 7150 Barrit |
Den selvejende institution Nordic Food Lab. |
Sidst opdateret den 22.11.2013 og
angivet som gældende fra 01.07.2009 (5457
dage). |
Person | NORMAL | AKTIV | UNDER KONKURS | KONKURS | OPLØST | ØVRIGT |
---|
Thomas Alexander North Harttung(virk.: 42) Ikke aktiv i virksomheden. | 26 | 0 | 0 | 1 | 11 | 4 |
Pct. | 62 % | 0 % | 0 % | 2 % | 26 % | 10 % |
Konkurs inkluderer selskaber uden
retsvirkning, under rekonstruktion, opløst efter konkurs,
under tvangsopløsning, tvangsopløst og under reassumering. Vi gør opmærksom
på, at rollen som stifter i denne fremstilling (virksomhedsrelationer) altid
associeres med en konkurs /
tvangsopløsning uagtet om stifteren havde nogen aktiv rolle i virksomheden
på tidspunktet for konkursen / tvangsopløsningen. |
Person | BESTYRELSE | DIREKTION | EJERE | OTHER |
---|
Thomas Alexander North Harttung(virk.: 42) Ikke aktiv i virksomheden | 32 | 24 | 3 | 25 |
Pct. | 38 % | 29 % | 4 % | 30 % |
Other inkluderer roller som stiftere, likvidator og revision. |