Copied
 
 
Formål
Formål
Selskabets formål er at udøve virksomhed med handel og service samt arranger food styling og kulturelle arrangementer.
Sidst opdateret den 09.02.2015 og angivet som gældende fra 30.05.2013 (3993 dage).
Ingen historik.
Status
Virksomhedsstatus
NORMAL.
Sidst opdateret den 09.02.2015 og angivet som gældende fra 11.11.2007 (6020 dage).
Ingen historik.
Branche
Branche
Specialiseret engroshandel med fødevarer i.a.n (463890).
Sidst opdateret den 15.07.2009 og angivet som gældende fra 01.10.2008 (5695 dage).
HistorikStartStop
Specialiseret engroshandel med fødevarer i.a.n (463890)01.10.2008
Uoplyst (999999)01.01.200830.09.2008
Uoplyst (980000)11.11.200731.12.2007
Revision
Revisionfravalgt
true.
Sidst opdateret den 09.02.2015 og angivet som gældende fra 11.11.2007 (6020 dage).
Ingen historik.
Revisor
HistorikStartStop
HANS HELGE ANDERSEN11.11.200730.05.2013
Virksomheden har ikke ændret Revisor i sin levetid.
Ingen nuværende registrering.
Form
Virksomhedsform
80.
Sidst opdateret den 26.01.2008 og angivet som gældende fra 11.11.2007 (6020 dage).
Ingen historik.
Kontakt
Kontaktoplysninger
stig@20104510.dk.
Sidst opdateret den 02.02.2021 og angivet som gældende fra 02.02.2021 (1188 dage).
Ingen historik.
Telefon
Telefonnummer
20104510.
Sidst opdateret den 02.02.2021 og angivet som gældende fra 02.02.2021 (1188 dage).
Ingen historik.
Navne
Binavne
Binavne
Stigis. Aps.
Sidst opdateret den 16.05.2020 og angivet som gældende fra 16.05.2020 (1450 dage).
Ingen historik.
Tegningsregel
Tegningsregel
Selskabet tegnes af en direktør.
Sidst opdateret den 09.02.2015 og angivet som gældende fra 30.05.2013 (3993 dage).
Fortolkning (1 tegningsmulighed)
1 direktør
Ingen historik.
Ansatte
05.05.2024
Kapital
05.05.2024
Fra årsrapport
Type af revisorbistand:Ingen bistand
Virksomhedens regnskabsklasse:Regnskabsklasse B, mikrovirksomhed
Bibranche
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Børsnoteret
05.05.2024
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Hjemmeside
05.05.2024
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.