Copied
 
 
2020, DKK
15.03.2021
Bruttoresultat

2.142'

Primær drift

-46.376

Årets resultat

-82.986

Aktiver

1.815'

Kortfristede aktiver

1.776'

Egenkapital

270'

Afkastningsgrad

-3 %

Soliditetsgrad

15 %

Likviditetsgrad

115 %

Resultat
15.03.2021
Årsrapport
2020
15.03.2021
2019
17.03.2020
2018
08.03.2019
2017
03.05.2018
2016
23.03.2017
2015
18.04.2016
Nettoomsætning
Bruttoresultat2.142.2562.459.4343.212.2383.238.3484.959.1970
Resultat af primær drift-46.376-143.666217.940124.212991.7210
Indtægter af kapitalandele (tilknyttede og associerede) 000000
Finansielle indtægter104500535604
Finansieringsomkostninger-5.716-1.887-33402.3050
Andre finansielle omkostninger00000-4.998
Resultat før skat-52.082-145.5070000
Resultat-82.986-114.795168.74791.226768.459562.306
Forslag til udbytte00-260.0000-760.000-560.000
Aktiver
15.03.2021
Årsrapport
2020
15.03.2021
2019
17.03.2020
2018
08.03.2019
2017
03.05.2018
2016
23.03.2017
2015
18.04.2016
Kortfristede varebeholdninger000000
Kortfristede tilgodehavender fra salg og tjenesteydelser 511.6411.140.461623.5801.215.8321.456.7561.254.845
Likvider1.264.340238.2851.020.065644.153632.904492.237
Kortfristede aktiver1.775.9801.378.7461.643.6441.859.9852.089.6601.747.082
Immaterielle aktiver og goodwill000000
Finansielle anlægsaktiver39.01655.03661.02060.12049.16948.833
Materielle aktiver00008.80017.600
Langfristede aktiver39.01655.03661.02060.12057.96966.433
Aktiver1.814.9961.433.7811.704.6641.920.1052.147.6291.813.515
Aktiver
15.03.2021
Passiver
15.03.2021
Årsrapport
2020
15.03.2021
2019
17.03.2020
2018
08.03.2019
2017
03.05.2018
2016
23.03.2017
2015
18.04.2016
Forslag til udbytte00260.0000760.000560.000
Egenkapital269.816352.802727.597558.8501.227.6241.019.165
Hensatte forpligtelser000000
Langfristet gæld til banker000000
Anden langfristet gæld081.1100000
Leverandører af varer og tjenesteydelser0046.817000
Kortfristede forpligtelser1.545.180999.869977.0681.361.255920.005794.350
Gældsforpligtelser1.545.1801.080.979977.0681.361.255920.005794.350
Forpligtelser1.545.1801.080.979977.0681.361.255920.005794.350
Passiver1.814.9961.433.7811.704.6641.920.1052.147.6291.813.515
Passiver
15.03.2021
Nøgletal
15.03.2021
Årsrapport
2020
15.03.2021
2019
17.03.2020
2018
08.03.2019
2017
03.05.2018
2016
23.03.2017
2015
18.04.2016
Afkastningsgrad -2,6 %-10,0 %12,8 %6,5 %46,2 %Na.
Dækningsgrad Na.Na.Na.Na.Na.Na.
Resultatgrad Na.Na.Na.Na.Na.Na.
Varelagerets omsætningshastighed Na.Na.Na.Na.Na.Na.
Egenkapitals-forretning -30,8 %-32,5 %23,2 %16,3 %62,6 %55,2 %
Payout-ratio Na.Na.154,1 %Na.98,9 %99,6 %
Gældsdæknings-nøgletal -811,3 %-7.613,5 %65.251,5 %Na.-43.024,8 %Na.
Soliditestgrad 14,9 %24,6 %42,7 %29,1 %57,2 %56,2 %
Likviditetsgrad 114,9 %137,9 %168,2 %136,6 %227,1 %219,9 %
Resultat
15.03.2021
Gæld
15.03.2021
Årsrapport
15.03.2021
Nyeste:01.01.2020- 31.12.2020(offentliggjort: 15.03.2021)
Information om virksomhedens regnskabsklasse:Årsregnskabet for Frugtformidlingen ApS for 2020 er udarbejdet i overensstemmelse med årsregnskabslovens bestemmelser for virksomheder i regnskabsklasse B, med enkelte tilvalg for virksomheder i regnskabsklasse C.
Beretning
15.03.2021
Dato for ledelsens godkendelse af årsrapporten:2021-03-10
Ledelsespåtegning:Direktionen har dags dato behandlet og godkendt årsrapporten for regnskabsåret 2020 for Frugtformidlingen ApS. Årsrapporten er aflagt i overensstemmelse med årsregnskabsloven. Det er vores opfattelse, at årsregnskabet giver et retvisende billede af selskabets aktiver, passiver og finansielle stilling pr. 31. december 2020 og af resultatet af selskabets aktiviteter for regnskabsåret 2020. Årsrapporten indstilles til generalforsamlingens godkendelse.
Beskrivelse af usikkerhed ved indregning eller måling:Der er ingen usikkerhed ved indregning eller måling.
Beskrivelse af usædvanlige forhold, der kan have påvirket indregningen eller målingen:Der er ingen usædvanlige forhold.
Management's review
Beskrivelse af virksomhedens væsentligste aktiviteter:Selskabets formål er at udøve køb, salg, undervisning, rådgivning og kursusvirksomhed inden for sundhed og fødevarer, og formidling af sundheds- og fødevareevents.