Copied
 
 
Formål
Formål
Selskabets formål er tilberedning og levering af mad, catering, køb og salg af vare hovedsalig inden for fødevarer og konsum.
Sidst opdateret den 09.02.2015 og angivet som gældende fra 27.11.2005 (6731 dage).
Ingen historik.
Status
Virksomhedsstatus
NORMAL.
Sidst opdateret den 09.02.2015 og angivet som gældende fra 27.11.2005 (6731 dage).
Ingen historik.
Branche
Branche
Restauranter (561010).
Sidst opdateret den 24.12.2007 og angivet som gældende fra 01.01.2008 (5966 dage).
HistorikStartStop
Restauranter (561010)01.01.2008
Restauranter (553010)01.04.200731.12.2007
Uoplyst (980000)27.11.200531.03.2007
Revision
Revisionfravalgt
true.
Sidst opdateret den 06.07.2020 og angivet som gældende fra 20.06.2019 (1778 dage).
HistorikStartStop
true20.06.2019
false27.11.200519.06.2019
Form
Virksomhedsform
80.
Sidst opdateret den 20.01.2006 og angivet som gældende fra 27.11.2005 (6731 dage).
Ingen historik.
Kontakt
Kontaktoplysninger
kontakt@pihlkjaer-restaurant.dk.
Sidst opdateret den 01.04.2019 og angivet som gældende fra 01.04.2019 (1858 dage).
Ingen historik.
Telefon
Telefonnummer
86182330.
Sidst opdateret den 05.07.2007 og angivet som gældende fra 01.04.2007 (6241 dage).
Ingen historik.
Navne
Ingen historik.
Tegningsregel
Tegningsregel
Selskabet tegnes af en direktør.
Sidst opdateret den 09.02.2015 og angivet som gældende fra 27.11.2005 (6731 dage).
Fortolkning (1 tegningsmulighed)
1 direktør
Ingen historik.
Ansatte
02.05.2024
Kapital
02.05.2024
Fra årsrapport
Type af revisorbistand:Andre erklæringer uden sikkerhed
Navn på revisionsvirksomhed:Grant Thornton, Godkendt Revisionspartnerselskab
Revisionsvirksomhedens CVR-nr.:34209936
Beskrivelse af revisor:registreret revisor
Virksomhedens regnskabsklasse:Regnskabsklasse B
Bibranche
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Børsnoteret
02.05.2024
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Hjemmeside
02.05.2024
Hjemmeside
www.pihlkjaer-restaurant.dk.
Sidst opdateret den 01.04.2019 og angivet som gældende fra 01.04.2019 (1858 dage).
Ingen historik.