Copied
 
 
Status: Normal
STRANDBY FISKEEKSPORT ApS
27328377
Hyttefadsvej 3, 9970 Strandby
Obligatorisk e-mail mangler
Hjemmeside mangler
Reklamebeskyttet
Beskrivelse
STRANDBY FISKEEKSPORT ApS er aktiv indenfor Engroshandel med fisk og fiskeprodukter (463810). Selskabets formål er at forarbejde- og drive handel med fisk og fiskeprodukter.
Tegningsregel
Selskabet tegnes af direktionen.
Oplysninger
Dato: 11.05.2024
Status
NORMAL.
Etableret
19.08.2003 (20 år)
Form
Anpartsselskab (APS).
Vedtægter
Ingen vedtægtsdato.
Kapital
400.000,00 (DKK)
(01.08.2016)
Ansatte
35, 2018 (årsværk: 15)
35, kvt. 3. 2019 (årsværk: 15)
35, mdr. 9. 2019 (årsværk: 15)
Kønsfordeling
Mænd: 100 %
Kvinder: 0 %
Unisex: 0 %
2023, DKK
29.12.2023
Bruttoresultat

-13.411

Primær drift

77.618

Årets resultat

61.807

Aktiver

5.742'

Kortfristede aktiver

5.742'

Egenkapital

1.294'

Afkastningsgrad

1 %

Soliditetsgrad

23 %

Likviditetsgrad

129 %

Regnskab etc.
11.05.2024
Revision
Underlagt revision.
Revisor
PRICEWATERHOUSECOOPERS STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB.
Type af revisorbistand:
Revisionspåtegning
Virksomhedens regnskabsklasse:
Regnskabsklasse B
Regnskab
01.01.2023 - 30.06.2023
Offentliggjort: 29.12.2023 (134 dage)
Hent årsrapport
Årsrapport 2023 (29.12.2023)
Årsrapport 2022 (04.07.2023)
Årsrapport 2021 (16.06.2022)
Årsrapport 2020 (26.06.2021)
Årsrapport 2019 (30.06.2020)
Årsrapport 2018 (01.06.2019)
Årsrapport 2017 (06.06.2018)
Årsrapport 2016 (10.06.2017)
Årsrapport 2015 (30.05.2016)
Statstidende
11.05.2024
Opret en bruger for, at få live data fra statstidende.
Tinglysning
11.05.2024
Opret en bruger for, at få live data fra statstidende.
Direktion
PersonDatoRolle
Thomas Sloth Hansen 10.02.2020 direktør
Bestyrelse
Ingen nuværende registrering.
Stiftere
StiftereStatusDato
Flemming Thomsen 19.08.2003
KENI FISK ApS (CVR 10967635) NORMAL 19.08.2003
Reelle ejere
Vi viser ikke reelle ejere.
Legale ejere
EjereStatusDatoAndelStemmer
Fjord Seafood A/S (CVR 35254978) NORMAL 10.02.2023 100,00% 100,00 %
Selskaber
Ingen nuværende registrering.