Copied
 
 
Formål
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Status
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Branche
HistorikStartStop
Fremstilling af færdigretter (108500)03.06.201930.06.2020
Pizzeriaer, grillbarer, isbarer mv (561020)12.10.201831.12.2018
Pizzeriaer, grillbarer, isbarer mv (561020)01.01.201830.09.2018
Pizzeriaer, grillbarer, isbarer mv (561020)01.10.201031.03.2017
Detailhandel med reservedele og tilbehør til motorkøretøjer (453200)01.01.200830.09.2010
Detailhandel med reservedele og tilbehør til biler mv. (autoudstyrsforretninger) (503020)01.09.200631.12.2007
Cafeterier, pølsevogne, grillbarer, isbarer mv (553020)26.10.200431.08.2006
Restauranter (553010)01.08.200325.10.2004
Ingen nuværende registrering.
Revision
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Revisor
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Form
HistorikStartStop
1003.06.201930.06.2020
1012.10.201831.12.2018
1001.01.201830.09.2018
1001.08.200331.03.2017
Ingen nuværende registrering.
Kontakt
HistorikStartStop
rezgarsleman@gmail.com03.06.201930.06.2020
Hamno-00@hotmail.com12.10.201831.12.2018
hevaa-18@hotmail.com01.01.201830.09.2018
kai@vejleskat.dk15.04.201231.03.2017
Ingen nuværende registrering.
Telefon
HistorikStartStop
6057877212.10.201831.12.2018
7586689015.04.201231.03.2017
Ingen nuværende registrering.
Navne
Ingen nuværende registrering.
Tegningsregel
Virksomheden er en Enkeltmandsvirksomhed og tegnes af Rezgar Ali Omar Sleman.
Virksomheden er en Enkeltmandsvirksomhed og tegnes af Rezgar Ali Omar Sleman.
Virksomheden er en Enkeltmandsvirksomhed og tegnes af Rezgar Ali Omar Sleman.
Virksomheden er en Enkeltmandsvirksomhed og tegnes af Rezgar Ali Omar Sleman.
Ansatte
03.06.2024
Kapital
03.06.2024
Ingen historik.
Fra årsrapport
Bibranche
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Børsnoteret
03.06.2024
Ingen nuværende registrering.
Ingen historik.
Hjemmeside
03.06.2024
HistorikStartStop
https://www.chilikoge.dk12.10.201831.12.2018
Virksomheden har ikke ændret Hjemmeside i sin levetid.
Ingen nuværende registrering.