Copied
 
 
Status: Normal
BREAK A/S
26063191
Teglbakken 81, 8270 Højbjerg
Telefonnummer mangler
Obligatorisk e-mail mangler
Hjemmeside mangler
Beskrivelse
BREAK A/S er aktiv indenfor Pizzeriaer, grillbarer, isbarer mv. (561020). Selskabets formål er at drive formueforvaltning.
Tegningsregel
Selskabet tegnes af den samlede bestyrelse eller af en direktør. Bestyrelsen kan meddele prokura enkelt eller kollektivt.
Oplysninger
Dato: 24.04.2024
Status
NORMAL.
Etableret
16.05.2001 (22 år)
Form
Aktieselskab (A/S).
Vedtægter
Ingen vedtægtsdato.
Kapital
500.000,00 (DKK)
(16.05.2001)
Ansatte
0, 2013 (årsværk: 1)
0, kvt. 3. 2013 (årsværk: 1)
0, mdr. . (årsværk: 0)
Kønsfordeling
Mænd: 33 %
Kvinder: 0 %
Unisex: 0 %
2022, DKK
12.04.2023
Bruttoresultat

5.825

Primær drift

5.825

Årets resultat

1.994

Aktiver

509'

Kortfristede aktiver

509'

Egenkapital

496'

Afkastningsgrad

1 %

Soliditetsgrad

98 %

Likviditetsgrad

+500%

Regnskab etc.
24.04.2024
Revision
Revision fravalgt.
Revisor
Ingen revisor angivet
Type af revisorbistand:
Andre erklæringer uden sikkerhed
Virksomhedens regnskabsklasse:
Regnskabsklasse B
Regnskab
01.01.2022 - 31.12.2022
Offentliggjort: 12.04.2023 (378 dage)
Hent årsrapport
Årsrapport 2022 (12.04.2023)
Årsrapport 2021 (29.06.2022)
Årsrapport 2020 (24.06.2021)
Årsrapport 2019 (15.06.2020)
Årsrapport 2018 (07.06.2019)
Årsrapport 2017 (31.05.2018)
Årsrapport 2016 (30.05.2017)
Årsrapport 2015 (01.06.2016)
Statstidende
24.04.2024
Opret en bruger for, at få live data fra statstidende.
Tinglysning
24.04.2024
Opret en bruger for, at få live data fra statstidende.
Direktion
PersonDatoRolle
Gholamhossein Bahojb-Khoshnoudi 16.05.2001 direktør
Bestyrelse
PersonDatoRolle
Gholamhossein Bahojb-Khoshnoudi 16.05.2001 bestyrelsesmedlem
Aydin Bahojb-Khoshnoudi 16.05.2001 bestyrelsesmedlem
Zakiyeh Pourkazem 16.05.2001 bestyrelsesmedlem
Stiftere
StiftereStatusDato
Gholamhossein Bahojb-Khoshnoudi 16.05.2001
Reelle ejere
Vi viser ikke reelle ejere.
Legale ejere
EjereStatusDatoAndelStemmer
Selskaber
Ingen nuværende registrering.