0 % konkurs / tvangsopløst
Person | under 12 måneder | under 24 måneder | under 36 måneder | Alle relationer |
---|
Michael Baun(virk.: 2) Direktionen, Reelle ejere | 0 % | 0 % | 0 % | 0 % |
Lars Baun(virk.: 4) Reelle ejere | 0 % | 0 % | 0 % | 0 % |
Konkurser inkluderer selskaber uden retsvirkning,
under rekonstruktion, under konkurs, opløst efter konkurs, under tvangsopløsning,
tvangsopløst og under reassumering hvor personen har indgået i bestyrelsen, ledelsen eller ejerkredsen. |
Ingen Konkurser fsva. ikke aktive deltagere
Deltager | Dato | Adresse |
---|
Lars Baun |
01.05.1997
|
Hammervej 49, 9381 Sulsted
|
Michael Baun |
03.10.2016
|
Gustav Zimmersvej 61, 9430 Vadum
|
Nuværende adresse:
Vestre Alle 28, 9000 Aalborg
Aktive virksomheder: (1) | CVR | Status | Branche |
---|
BAUNS BAGERI ApS |
21255734
|
NORMAL
|
Fremstilling af friske bageriprodukter
(107120)
|
Personer: (0)Ingen personer registreret på adressen.
Nuværende adresse:
Vestre Alle 28, 9000 Aalborg
Ingen historisk.
BAUNS BAGERI ApS. |
Sidst opdateret den 18.03.2015 og
angivet som gældende fra 21.11.1998 (9464
dage). |
Aktive person | NORMAL | AKTIV | UNDER KONKURS | KONKURS | OPLØST | ØVRIGT |
---|
Michael Baun(virk.: 2) Direktionen, Reelle ejere | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Lars Baun(virk.: 4) Reelle ejere | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 |
Pct. | 83 % | 0 % | 0 % | 0 % | 0 % | 17 % |
Konkurs inkluderer selskaber uden
retsvirkning, under rekonstruktion, opløst efter konkurs,
under tvangsopløsning, tvangsopløst og under reassumering. Vi gør opmærksom
på, at rollen som stifter i denne fremstilling (virksomhedsrelationer) altid
associeres med en konkurs /
tvangsopløsning uagtet om stifteren havde nogen aktiv rolle i virksomheden
på tidspunktet for konkursen / tvangsopløsningen. |
Person | BESTYRELSE | DIREKTION | EJERE | OTHER |
---|
Michael Baun(virk.: 2) Direktionen, Reelle ejere | 0 | 2 | 0 | 3 |
Lars Baun(virk.: 4) Reelle ejere | 0 | 3 | 1 | 5 |
Sum | 0 | 5 | 1 | 8 |
Pct. | 0 % | 36 % | 7 % | 57 % |
Other inkluderer roller som stiftere, likvidator og revision. |