Copied
 
 
Status: Normal
UniQ Food ApS
10097452
Nymarksvej 7, 7200 Grindsted
Telefonnummer mangler
Hjemmeside mangler
Beskrivelse
UniQ Food ApS er aktiv indenfor Specialiseret engroshandel med fødevarer i.a.n. (463890). Selskabets formål er at drive handel, håndværk og industri.
Tegningsregel
Selskabet tegnes af den samlede direktion.
Oplysninger
Dato: 19.11.2024
Status
NORMAL.
Etableret
01.10.2002 (21 år)
Form
Anpartsselskab (APS).
Vedtægter
Ingen vedtægtsdato.
Kapital
125.000,00 (DKK)
(01.10.2002)
Ansatte
1, 2018 (årsværk: 1)
3, kvt. 3. 2019 (årsværk: 3)
3, mdr. 9. 2019 (årsværk: 3)
Kønsfordeling
Mænd: 100 %
Kvinder: 0 %
Unisex: 0 %
2023, DKK
06.05.2024
Bruttoresultat

2.587'

Primær drift

955'

Årets resultat

694'

Aktiver

3.444'

Kortfristede aktiver

3.132'

Egenkapital

2.027'

Afkastningsgrad

28 %

Soliditetsgrad

59 %

Likviditetsgrad

232 %

Regnskab etc.
19.11.2024
Revision
Underlagt revision.
Revisor
MARTINSEN STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB.
Type af revisorbistand:
Erklæring om udvidet gennemgang
Virksomhedens regnskabsklasse:
Regnskabsklasse B
Regnskab
01.01.2023 - 31.12.2023
Offentliggjort: 06.05.2024 (197 dage)
Hent årsrapport
Årsrapport 2023 (06.05.2024)
Årsrapport 2022 (30.06.2023)
Årsrapport 2021 (17.06.2022)
Årsrapport 2020 (10.06.2021)
Årsrapport 2019 (02.07.2020)
Årsrapport 2018 (22.05.2019)
Årsrapport 2017 (30.05.2018)
Årsrapport 2016 (30.05.2017)
Årsrapport 2015 (30.05.2016)
Statstidende
19.11.2024
Opret en bruger for, at få live data fra statstidende.
Tinglysning
19.11.2024
Opret en bruger for, at få live data fra statstidende.
Direktion
PersonDatoRolle
Peter Tindbæk 01.10.2002 direktør
Bestyrelse
Ingen nuværende registrering.
Stiftere
StiftereStatusDato
UNIQ HOLDING ApS (CVR 10097223) OPLØSTEFTERSPALTNING 01.10.2002
Reelle ejere
Vi viser ikke reelle ejere.
Legale ejere
EjereStatusDatoAndelStemmer
Liemma ApS (CVR 42116173) NORMAL 01.03.2021 10,00-14,99% 10,00 %
PETER TINDBÆK HOLDING ApS (CVR 33049455) NORMAL 01.03.2021 90,00-99,99% 90,00 %
Selskaber
Ingen nuværende registrering.