Copied
 
 
Bjørgvin Finnsson
Nuværende adresse ():
Frankrigshusene 9, 1. th., 2300 København S
Kønsfordeling
29.07.2024
33 % i netværket er kvinder
Konkurser
29.07.2024
25 % konkurs / tvangsopløst
Ejerstruktur
29.07.2024
Vi viser ikke ejerstruktur.
Stifter
StiftereStatusDato
FINNSMANN HOLDING ApS (CVR 35487468) NORMAL 03.10.2013
Ingen historisk.
Legal ejer
Vi viser ikke ejerskab.
Reel ejer
Vi viser ikke ejerskab.
Bestyrelse
BestyrelseStatusDatoRolle
FINNSMANN HOLDING ApS (CVR 35487468) NORMAL 30.04.2018 bestyrelsesmedlem
HistorikStatusStartStopRolle
FINNSMANN FOOD NO2 ApS (CVR 36435143) OPLØST EFTER FUSION 16.11.2014 13.04.2021 bestyrelsesmedlem
FINNSMANN FOOD ApS (CVR 35488286) UNDER KONKURS 04.10.2013 14.12.2023 bestyrelsesmedlem
Direktion
DirektionStatusDatoRolle
VBHJ ApS (CVR 29934207) NORMAL 18.02.2017 adm. dir
HistorikStatusStartStopRolle
FINNSMANN HOLDING ApS (CVR 35487468) NORMAL 03.10.2013 30.04.2018 direktør
Aktive relationer
29.07.2024
Beskrivelse
Konkurser
29.07.2024
Person under 12 måneder under 24 måneder under 36 måneder Alle relationer
Bjørgvin Finnsson25,00 % 25,00 % 25,00 % 25,00 %
Konkurser inkluderer selskaber uden retsvirkning, under rekonstruktion, under konkurs, opløst efter konkurs, under tvangsopløsning, tvangsopløst og under reassumering hvor personen har indgået i bestyrelsen, ledelsen eller ejerkredsen.
Relationer
29.07.2024
Person NORMAL KONKURS OPLØST ØVRIGT
Bjørgvin Finnsson (antal: 4)2110
Pct.50 %25 %25 %0 %
Konkurs inkluderer selskaber uden retsvirkning, under rekonstruktion, under konkurs, opløst efter konkurs, under tvangsopløsning, tvangsopløst og under reassumering. Vi gør opmærksom på, at rollen som stifter i denne fremstilling (virksomhedsrelationer) altid associeres med en konkurs / tvangsopløsning uagtet om stifteren havde nogen aktiv rolle i virksomheden på tidspunktet for konkursen / tvangsopløsningen.
Roller
29.07.2024
Person BESTYRELSE DIREKTION EJERE OTHER
Bjørgvin Finnsson (antal: 10)3241
Pct.30 %20 %40 %10 %
Other inkluderer roller som stiftere, likvidator og revision.