Copied
 
 
2020, DKK
16.07.2022
Bruttoresultat

-63.360

Primær drift

-63.360

Årets resultat

-65.269

Aktiver

0

Kortfristede aktiver
Na.
Egenkapital

-25.269

Afkastningsgrad

0 %

Soliditetsgrad

0 %

Likviditetsgrad

0 %

Resultat
16.07.2022
Årsrapport
2020
16.07.2022
Nettoomsætning
Bruttoresultat-63.360
Resultat af primær drift-63.360
Indtægter af kapitalandele (tilknyttede og associerede) 0
Finansielle indtægter0
Finansieringsomkostninger-1.909
Andre finansielle omkostninger0
Resultat før skat-65.269
Resultat-65.269
Forslag til udbytte0
Aktiver
16.07.2022
Årsrapport
2020
16.07.2022
Kortfristede varebeholdninger0
Kortfristede tilgodehavender fra salg og tjenesteydelser 0
Likvider0
Kortfristede aktiver0
Immaterielle aktiver og goodwill0
Finansielle anlægsaktiver0
Materielle aktiver0
Langfristede aktiver0
Aktiver0
Aktiver
16.07.2022
Passiver
16.07.2022
Årsrapport
2020
16.07.2022
Forslag til udbytte0
Egenkapital-25.269
Hensatte forpligtelser0
Langfristet gæld til banker0
Anden langfristet gæld0
Leverandører af varer og tjenesteydelser0
Kortfristede forpligtelser25.269
Gældsforpligtelser25.269
Forpligtelser25.269
Passiver0
Passiver
16.07.2022
Nøgletal
16.07.2022
Årsrapport
2020
16.07.2022
Afkastningsgrad Na.
Dækningsgrad Na.
Resultatgrad Na.
Varelagerets omsætningshastighed Na.
Egenkapitals-forretning 258,3 %
Payout-ratio Na.
Gældsdæknings-nøgletal -3.319,0 %
Soliditestgrad Na.
Likviditetsgrad Na.
Resultat
16.07.2022
Gæld
16.07.2022
Årsrapport
16.07.2022
Nyeste:27.11.2020- 31.12.2021(offentliggjort: 16.07.2022)
Beretning
16.07.2022
Dato for ledelsens godkendelse af årsrapporten:2022-07-12
Statement by Management on the annual report
Identifikation af den godkendte årsrapport:Bestyrelse og direktion har dags dato aflagt årsrapporten for regnskabsåret 27. november 2020 - 31. december 2021 for FoodChangeres ApS.
Management's review
Beskrivelse af virksomhedens væsentligste aktiviteter:Selskabets væsentligste aktiviteter Food Changers er sat i verden for at skabe social forandring og samtidig give overskudsmad ny værdi. Vores vigtigste platform til at skabe forandring er vores køkken. Her tager vi udgangspunkt i overskudsmad, som vi indsamler fra forskellige partnere. De indsamlede fødevarer forædler vi, hvorefter vi sælger maden videre engros, direkte til leverandører af madordninger, storkøkkener og kommuner. Derudover producerer vi frokostordninger til virksomheder og laver vores egne delikatesser. Det er dog ikke kun i maden, vi ser uforløste muligheder og potentialer. Derfor beskæftiger og uddanner vi unge på kanten af arbejdsmarkedet, som har forskellige diagnoser og psykiske lidelser. Hos os får de mulighed for at bidrage med lige nøjagtig det, som de hver især er gode til.